Boer Zoekt Vrouw: Herman kiest zijn vrouw

Voor boer Herman is het moment daar: hij gaat kiezen met welke vrouw hij het liefdesavontuur aan wil gaan. Anne en Fleur hebben vorige week nog op televisie verklaard allebei helemaal gek te zijn van de melkveehouder in Frankrijk. En als je het mij vraagt, gaat hij vanavond Anne gelukkig maken – en bezorgt hij Fleur een gebroken hart.

Boer Herman is de enige die vanavond zijn laatste keuzemoment heeft, al is in de uitzending vorige week al te zien geweest dat Olke er eigenlijk ook wel uit is. Hij kust een aantal maal met Sandra, terwijl Alberdien zo haar best doet om ook zo’n momentje te creëren. In de uitzending vanavond mogen beide dames met hem en zijn familie Thanksgiving vieren. Dat geeft Olke de kans te zien hoe de vrouwen zich gedragen bij zijn grote Texaans/Friese familie.

Bij boer Riks in Canada komen zijn kinderen Owen en Olivia kennismaken met Eline en Marit. Een cruciaal moment voor Riks: “Ik ben benieuwd hoe ze reageren. Ze zijn het belangrijkste in mijn leven”. Het ijs is snel gebroken. Owen steekt zijn voorkeur niet onder stoelen of banken. Riks is er nog niet uit. Ze brengen een bezoekje aan de pastoor in de kerk. Wellicht kan hij uitkomst bieden?

In Roemenië bij boer David slaat bij Mara en Susanne de twijfel toe. Is David leuk genoeg? Is Roemenië leuk genoeg? Ben ik leuk genoeg? David erkent dat hij bij beiden kriebels voelt en gaat het gesprek aan.

Marc in Zambia is eindelijk wat meer gewend aan de situatie dat er twee vrouwen in zijn huis logeren. “Met beiden is het super relaxed.” Het lijkt erop dat hij moet beslissen met zijn hoofd of met zijn hart. Wat wordt het? De eveneens in Zambia woonachtige Annekim lijkt de meeste kans te maken.

Boer Zoekt Vrouw Internationaal, 20.25 uur, KRO-NCRV (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>