Anita, Ajouad en Jan nieuwe gezichten NPO1-hit De Reünie

De Reünie krijgt een flinke opfrisbeurt. KRO-NCRV maakt vandaag bekend dat Anita Witzier, Ajouad el Miloudi en Jan Kooijman de nieuwe presentatoren zijn van het programma. Zij zullen voortaan niet meer vanuit een klaslokaal De Reünie maken, maar gaan op pad om reportages te maken. De omroep hoopt met de vernieuwingen een groter en gevarieerder publiek te gaan bereiken.

 

Patrick Lodiers presenteert het programma nu, van hem liggen nog acht afleveringen op de plank. Deze zijn vanaf eind april te zien op NPO1. Na de zomer gaat De Reünie dan in zijn nieuwe vorm verder.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>