Boer Zoekt Vrouw: Olke, Riks en Marc maken definitieve keuze

Voor Boer Herman zit het er op: hij heeft voor Fleur gekozen en daarmee komt een einde aan het verkennen van gevoelens voor verschillende vrouwen. Herman en Fleur mogen nu onderzoeken hoe ver hun verliefdheid gaat op citytrip. Hoe anders is dat bij de andere hoofdrolspelers van Boer Zoekt Vrouw Internationaal. Vanavond zullen Olke, Riks en Marc verklappen op wie zij een oogje hebben laten vallen.

In Canada hebben boer Riks en Eline een gesprek over het geloof. Eline vindt Riks heel leuk, maar heeft moeite met hoe hij over het geloof denkt. Marit heeft overigens al aan de dominee gezegd Riks erg leuk te vinden, terwijl Eline openlijk haar twijfel uitsprak tegenover Riks. Toch lijkt hij te gaan voor de vrouw die de meeste ‘weerstand’ biedt.

Boer Olke in Texas raakt gewend aan twee vrouwen om zich heen. Hij ziet op tegen het moment dat hij weer alleen aan de keukentafel zit. Hij stelt de vraag die al de hele week op zijn lippen brandt: hoe snel kunnen Sandra en Alberdien bij hem komen wonen? In de afgelopen twee uitzendingen was te horen hoe Olke beide dames kusjes uitdeelde.

Zambiaanse Marc is verliefd en weet zich daardoor geen houding te geven. “Ik word vrolijk als ik haar zie. Ik ga stoer doen, ik ga stom doen, maak stomme opmerkingen. Ze is echt een super leuke meid”. Tijd om zich uit te spreken… Kiest hij voor Anne-Kim?

Bij David in Roemenië valt nog geen besluit deze week. “Ik had nooit verwacht dat het zo moeilijk kon zijn. Het voelt zo goed, zo warm. Ze maken allebei iets in me los.” David neemt Susanne mee voor een lunch aan het water. Mara blijft alleen thuis. Susanne geeft aan dat ze iets voelt voor David, dat is niet minder geworden sinds de speeddate.

Boer Zoekt Vrouw, 20.20 uur, KRO-NCRV (NPO1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>