Ringtone-reclames van de buis? Als dat zou kunnen…

Vroeger vond ik het leuk een muziekzender aan te hebben, al dan niet op de achtergrond. Het plezier daarvan is de laatste jaren nogal vergald. Naast het feit dat er veel minder clipjes worden vertoond dan voorheen, drijven de reclameblokjes me tot wanhoop. Met name die van ringtones.

Blijkbaar komt het Viva Media, in Nederland eigenaar van MTV, TMF en The Box, ook de keel uit. Want het muziekbedrijf wil de commercials van Jamba en soortgenoten in Duitsland verbannen. In oktober moet het al zo ver zijn, danzijn de clipkanalen tussen 16.00 en 0.00 uur kikker- en kuikenvrij.

Volgens het moederbedrijf schaadt de ringtone-reclame het imago van de zender. Kijkers zijn er zo door geïrriteerd, dat ze hardnekkig wegzappen. En zo kost de ringtone-reclame meer geld dan dat het oplevert.

Ik kan niet wachten tot het zover in Nederland is.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>