MTV-presentatrice: “I want my MTV!”

Als het aan MTV-presentatrice Barbara Karel ligt, wordt de programmering van de muziekzender vandaag nog overhoop gegooid en gaat MTV weer clipjes uitzenden.

In de Veronica-gids van komende week zegt Karel: "Er is echt te weinig ruimte voor videoclips op dit moment, vooral van Nederlandse bandjes. En zo’n programma als Most Wanted, dat mis ik echt. De programma’s zelf zijn leuk hoor, maar als het aan mij lag, kwam er meer muziek en meer informatie over de clips."

Ik erger me al langer aan de oninteressante real-life shows rondom nietszeggende Amerikaanse soapies of onbenullige datingshows. Maarja, de paar mensen die er naar kijken, blijven langer hangen wat resulteert in hogere kijkcijfers, en dus meer reclame-inkomsten. I want my MTV!

1 Reacties // Reageer

One thought on “MTV-presentatrice: “I want my MTV!”

  1. Roderick de Ridder

    I Still Want My MTV!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>