Frans Bauer mag nu toch clipkanaal TMF ‘vervuilen’

Jarenlang hebben muziekstations proberen tegen te houden dat Frans Bauer hun airplay ‘vervuilde’, maar dat bleek uiteindelijk niet tegen te houden. En dan geldt het spreekwood if you can’t beat them, join them. Zo kan het gebeuren dat vanmiddag niemand minder dan Frans Bauer de Top 40 presenteert op TMF. Helemaal ontoevallig is dat natuurlijk niet, want sinds vrijdag ligt zijn nieuwe album in de winkels, dat als warme broodjes over de toonbank gaat. Frans presenteert de hitlijst samen met veejay Renate Verbaan.

Top 40, 14.00 uur, TMF

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>