Soapies geven versierles op TMF

Is je goede voornemen meer meiden versieren in 2006? Check dan vandaag nog even TMF, want daar gaan soapies Wouter de Jong en Mark van Eeuwen voordoen hoe het moet in The Click Battle. Hierin gaat het er om zoveel mogelijk ‘clicks’ te scoren. Daarbij maken ze gebruik van corny openingszinnen als ‘Ik ben mijn telefoonnummer vergeten, mag ik het jouwe lenen’ maar laten ze ook zien hoe je oogcontact maakt of een glimlach ontlokt. "Alles is mogelijk, als er maar
gescoord wordt. Elk oogcontact of leuke reactie van een meisje is
een "click", aldus TMF.

Zie ook:
- Na Katja/Bridget-Battle nu ook mannen reallife-versiershow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>