Alleen MTV mag pimpen

Onlangs schreven we al over Pimp My Life, het nieuwe programma van de EO waarin de omroep binnen een week tijd een zwerver wil ‘pimpen’ tot normaal burger. Maar muziekzender MTV heeft daar een stokje gestoken. Want MTV heeft de naam ‘pimp my…’ gedeponeerd, wat betekent dat andere partijen niet met die combinatie aan de haal mogen gaan. Stoer hoor, MTV.

Als ik me niet vergis, is het de Amerikaanse hiphop-scene die van de pimp-stijl een rage of een brand heeft gemaakt. MTV heeft daar weliswaar handig op ingespeeld met de serie Pimp My Ride, waarin oude bakken worden omgetoverd tot bling bling auto’s, maar het is wel erg geniepig om die combinatie vervolgens te deponeren.

Maargoed, de EO moet dus op zoek naar een andere titel voor zijn programma, dat vanaf 7 maart te zien is. Dat terwijl de rest van de bevolking de kreet pimpen zo onderhand als algemeen beschaafd Nederlands gebruikt. Als we nog een paar suggesties mogen aandragen voor nieuwe namen: Dishomelessed, Making the Homeless, Newly un-homeless of True Life: homeless people.

Zie ook:
- De EO wil het onmogelijke: van zwerversbestaan tot welvaart in één week
- Pauls Parenavond gepimpt tot Pauls Punt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Alleen MTV mag pimpen

  1. Judy

    ja idd flauw van MTV… nu hopen dat de eo leuke andere titel voor hun programma kunnen vinden…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>