TMF-vj Miljuschka wil nieuwsprogramma presenteren

De 20-jarige Miljuschka Witzenhausen maakt nu nog furore bij TMF, maar de presentatrice heeft meer in haar mars. Ze zou graag een programma als Goedemorgen Nederland of De Wereld Draait Door presenteren, zo vertelt ze tegen Memory Magazine. En dat voor iemand die dacht dat presenteren ‘een beetje slap lullen’ was.

Inmiddels weet het idool wel beter. "Ik moet nog heel veel leren van televisie, moet het eerst ademen, eten en poepen voordat ik wat anders kan presenteren", aldus de veejay die onlangs nog in mannenblad Maxim poseerde.
In Memory Magazine vertelt ze ook dat het werken bij de muziekzender maar toevallig op haar pad kwam. Ze was nog bezig met een studie Human Logistics toen een modellenbureau haar uitnodigde voor een screentest. "Ik moest een test doen en heb daarna zelf een pilot gemaakt waarin we gingen racen met een skateboard op gas. Toe had ik dus ineens een baan, want ik werd aangenomen."

De hamvraag is natuurlijk: gaat Miljuschka het schoppen tot presentatrice bij de publieke omroep van een actualiteitenrubriek? Volgens mij heeft ze het wel in zich. Onlangs was ze te gast bij Spuiten & Slikken en daar kwam ze als een heel zelfbewuste en goede tv-kracht over. Bovendien zou het niet de eerste keer zijn dat TMF zich als leerschool bewees. Want Daphne Bunskoek, Sylvana Simons, Bridget Maasland komen er bijvoorbeeld ook vandaan.

Zie ook:
- TMF-veejay Miljuschka vindt het heel normaal dat jongens op haar aftrekken
- ‘Nieuw’ talent in de kweekvijver van TMF

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “TMF-vj Miljuschka wil nieuwsprogramma presenteren

 1. Marc

  Alleen is die Miljuschka niet bepaald de slimste. Tenenkrommend hoe zij die straatinterviews bij Play doet. Ik zie meer in Renate. Maar TMF is inderdaad een goede kweekvijver voor presentatietalent!

    /   Reply  / 
 2. Pludefax

  Ze is inderdaad wel dom… máár daar staat tegenover dat ze wel een stuk is vooruitgegaan. Wel een sletterige foto, overigens…..

    /   Reply  / 
 3. Joris

  Toen ze begon bij TMF zij ze dat ze niet zou eindigen bij een slcht bekeken ochtend programma (doelnd op Daphne, die toen nog geen boulevard deej) en nu wil ze het zelf doen! wat een idioot zeg…tsss

    /   Reply  / 
 4. Jordy ||

  Ze heeft zo’n zeikstem.. En een enorme eigendunk.. En gewoon OSIJSOIDAIFJLKVIUQAPORIK vervelend! Bah! Stom wijf!

    /   Reply  / 
 5. Pludefax

  Ja, ze is wel een beetje arrogant ook, nu ik erover nadenk.

    /   Reply  / 
 6. Judy

  mee eens, ik denk ook niet dat ze veel verder dan TMF komt…

    /   Reply  / 
 7. Lauwtjj

  Sjow dat mens is focking geil..
  maakt me niet uit wat ze presenteerd:P als ze maar op tv blijft

    /   Reply  / 
 8. mark

  de meeste van jullie zijn volgens mij vergeeten van welke school zij afkomt (van het HAVO voor degene die het niet weet)en ze is bovendien enorm lekker dat is mij mening. peace!

    /   Reply  / 
 9. Misses.

  Ze komt niet van de HAVO, maar ze heeft haar gymnasium-diploma, maar toch komt ze inderdaad aardig dom over. Ik denk trouwens dat ze minder kans maakt op een glansrijke televisiecarrière dan Renate en Valerio; ze is gewoon niet herkenbaar genoeg.

    /   Reply  / 
 10. vincent

  ze is misschien wel herkenbaar maar heeft gewoon geen leuk karakter/uitstraling. en daar doe je niets aan helaas…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>