Jongerenkrant TED maakt tv op TMF

Hulde voor de grote verandering van TMF. Het is nu een clipkanaal met populaire video's en lekker veel veejays die kekke filmpjes maken. Alleen maken ze die filmpjes nog wel erg vanuit de tv-gedachte. Daarom binnenkort op TMF: filmpjes gemaakt door mensen die nog niet zijn verpest door de wetten van televisie. Jongerenkrant TED krijgt namelijk een kwartier zendtijd per week op het clipkanaal, zo melden bronnen aan Zappen.

TED bestaat amper twee jaar en richtte zich in eerste instantie op Amsterdamse jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Het krantje kende echter een explosieve groei en is nu in grote delen van het land een begrip. Op internet profilteert TED zich als meer dan een krant. Daar worden al vele filmpjes gemaakt en allerlei internet-extraatjes aangeboden. Eén van de financiers van TED is Marcel Boekhoorn.

TED is niet het eerste (internet)medium dat zich op televisie gaat begeven. GeenStijl gaat als het goed is deze zomer eindelijk live op BNN. Verder is NRC in de weer met RTL Z en begeven vele oude media zich op internet met filmpjes, zoals vrijwel alle kranten.

Ik ben benieuwd hoe de TMF-kijkers op de filmpjes van TED gaan reageren.

Zie ook:
- Nieuw op TMF: Dierenseks, blote webcamgirls en escorts verloten
- Drie nieuwe veejays bij TMF
- Steengeyl begint in de luwte van de zomer

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jongerenkrant TED maakt tv op TMF

 1. Willem

  Krant is super, hopelijk kunnen ze dit ook op tv

    /   Reply  / 
 2. Valpa

  Een iets jongere 6pack dus?

    /   Reply  / 
 3. Joppe

  ik was al tedfan en nu zal nederland volgen!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>