MTV Amerika filmt My Super Sweet 16 in Zeeland

oor heel even zal het Zeeuwse dorp Westkapelle dit weekend dè hotspot van Nederland zijn. MTV Amerika filmt hier namelijk een aflevering van My Super Sweet 16, waarin pubers een over the top verjaardagsfeestje vieren. Dat zal in het geval van de 16-jarige Medy uit Zeeland gepaard gaan met optredens van nationale en internationale supersterren, meldt het AD. Ook wordt het feestje opgeleukt door tientallen modellen en bekende Nederlanders.

My Super Sweet 16 wordt ook in Nederland uitgezonden door MTV, zij het met enige vertraging. Wanneer de bewuste aflevering hier is te zien, is dus niet bekend. Volgens MTV trekt het programma wereldwijd 120 miljoen kijkers.

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “MTV Amerika filmt My Super Sweet 16 in Zeeland

 1. C.W. Heuckeroth

  Denk dat deze post beter op zijn plaats is op hoax.blog.nl

    /   Reply  / 
  1. Cynneke

   http://www.pzc.nl staat hij ook en hij schijnt echt te zijn….

     /   Reply  / 
     1. John Doe

      En daarom is het geen HOAX?

        /  
 2. Anoniem

  OT:
  Vanavond was de laatste aflv van Ik kom bij je eten op RTL 4! Was een erg leuke aflv!

    /   Reply  / 
 3. bart

  boeit me weinig of het echt is of niet, het is een waardeloos programma dat alleen aantoont dat geld niet goed is voor sommige mensen.

    /   Reply  / 
 4. koen

  medy van oeveren is een leugenaar! ze liegen opscheppen over dingen die niet waar isl die auto voor haar sweeet16 was een gehuurde auto, gaan kijken op internet zoeken: google: 22 eendekooi drunen. zij arm zijn, ze zihn hun huis te verkopen, hebben ze geen geld meer. en is bwzig met de verkoop van d club de hooizolder. dit volk heeft niets. medy heet geen diamant en geen auto ze alle van de show is nep. alles wat ingehuur en martin van oeveren in niet haar echte vader. zijn vrouw ha een bedrijf maar ze is ook niet succesvol. ze weet niets. ze verkochten ook toe te wijzen van hun sieraden en autos om te overleven. de hooizolder is nog niet eens afbetaald nog niet! ze zijn te huren. ze zijn arm!

    /   Reply  / 
 5. kim

  medy is een hoer! ze swanger was during deze show. haar moeder was in verlegenheid gebracht en vertelde haar om een abortus te doen. ze haar benen opende voor veel mannen. ze is een goudzoeker!
  wat een valse familie!

    /   Reply  / 
 6. Blabla

  Wat zijn jullie kinderachtig zeg.Medy mag zelf weten met wie ze bed in duikt, gaat ons helemaal niks aan.

  Ik ken Medy ze is een schat van n meid. slim mooi grappig.
  Niet zo jaloers zijn jullie.

    /   Reply  / 
 7. Haha

  Haha de reactie van Kim klopt helemaal aan!
  Ik heb dicht naast hun gestaan en ze hebben helemaal niks, het hele feest zou geen eens doorgaan eigenlijk, maarja zo zie je maar weer he.
  Het is een goed meisje daar niet van, maar alles is gewoon heel nep en alles is gelogen!

    /   Reply  / 
 8. kim

  really? what do you mean?

    /   Reply  / 
 9. yes

  Ik sta pas echt dicht bij ze. En ze hebben wel veel!. Natuurlijk moeten ze wat overdrijven, omdat alles op zijn Amerikaans moet. Uuhm maar ik kom regelmatig bij over de vloer:

  1 ze hebbe twee dikke auto’s
  2 ze hebben het grootste huis in de stad/dorp waar ze wonen
  3 eigenaar van 2 discotheken
  4 daarnaast hebben ze twee stichtingen en een advieskantoor.

  Dus beslis zelf maar. En natuurlijk zijn er hele jaloerse mensen, die medy haten. Maar om dan even op het internet (anoniem) te roepen dat iemand een hoer en een slet is vind ik dan weer een beetje zwak.

  Zo zie je maar weer het verschil in onze maatschappij. Personen net als Medy komen op tv. Personen zoals Kim die sturen dan reacties zonder inhoud.

  En een beetje jammer dat deze persoon op elke site dan ook een reactie heeft geplaatst. Als je toch iets wilt zeggen. kom er dan ook vooruit voor wie je bent. Want zolang je anoniem blijft zet je alleen je zelf voor schut en laat je zien van welke rang jij bent in onze maatschappij.

  zo

    /   Reply  / 
  1. pieter

   Dikke auto,s??? Die tijden zijn wel voorbij hoor. staat een hele dikke V.W Polo voor de deur waar Martin nu in rijd. Heeft zijn Bentley vorig jaar al in moeten leveren. Huis staat ook niet voor niets te koop en denk dat waneer je 100euro bied voor de hooizolder dat je m aan je broek heb.

     /   Reply  / 
 10. mo

  wauw wat een ongeloofelijk veel haters, hallo mtv is ook niet dom hoor om een arm meisjes te gaan filmen het kost hun ook geld ja.. en dit is allemaal puuur puuur jaloezie..

    /   Reply  / 
 11. Medy van oeveren

  Medy van oeveren is een oplichtster, ze beloofd dingen aan mensen en komt ze daarna niet na! Ik weet dat ook dat ze bijvoorbeeld modellen bij de opnames van MTV heeft laten komen die nooit heeft afbetaald! Zeer zielig

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>