TMF after-school-blok met Kijk Dit Nou terug

Nu overal de scholen weer zijn begonnen, start TMF zijn live programmering weer op. Prominent onderdeel van het zogeheten after-school-blok is Kijk Dit Nou, afwisselend gepresenteerd door veejays Tess Milne, Veronica van Hoogdalem en Sascha Visser. Kijk Dit Nou is één van de weinige tv-programma’s met aandacht voor nieuwe Nederlandse artiesten, maar vormt tegelijkertijd ook een uitlaatklep voor veel schoolgaande jongeren.

Voor TMF gaat het weer een spannend seizoen worden, als ik me niet vergis zijn zowel Sascha als Veronica aan hun laatste seizoen begonnen. Bij TMF is het doorgaans na drie (jaar)contracten voorbij, zodat de vernieuwing kan blijven komen. In het komende seizoen zullen vermoedelijk dus wel één of meerdere nieuwe veejays geïntroduceerd gaan worden.

Voor het zover is zoeken Tess, Veronica en Sascha eerst nog de interactie met de kijker.

Kijk Dit Nou, 16.30 uur, TMF

Zie ook:
- Laatste Kijk Dit Nou voor Saar Koningsberger
- Showbiz en lifestyle in TMF Check It

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “TMF after-school-blok met Kijk Dit Nou terug

 1. B.K.

  Veronica zit er toch pas net of ligt dat aan mij (niet dat ik het vaak kijk hoor, maar zap wel eens voorbij)? Die Tess vind ik overigens een vreselijk irritant kind.

    /   Reply  / 
  1. Mina

   Veronica dat donkere meisje zit er al sinds vorig jaar ofzo…Tess, die blonde is pas nieuw.

     /   Reply  / 
   1. B.K.

    Daarom, dan is dit toch niet het laatste seizoen van Veronica als het contract doorgaans drie jaar duurt? Sascha zit er al een hele tijd en dit zal vast zijn laatste seizoen worden. Van Veronica kan ik me dat niet voorstellen.

      /   Reply  / 
 2. Zo

  Sascha zit er ook al jaren. Maar de laatste jaren komt er niet echt groot talent van tmf naar de PO en de CO. De laatste groten waren toch Bridget, Valerio en Katja. Nikki heeft het tot nu toe ook niet echt gemaakt op rtl 5 en van Saar zie je ook heel weinig.

    /   Reply  / 
 3. anoniem

  Die nieuwe studio is echt zo flut.
  Of was dat alleen vorige week?

    /   Reply  / 
 4. anoniem

  @ ZAPPEN.BLOG.NL
  Het begint trouwens om 16:30.

  Die nieuwe studio is nog steeds hetzelfde als vorige week, echt een achteruitgang vergeleken met het vorig seizoen.

  Is het geen idee voor RTL 5 zo’n soort programma te starten? Rond 18:30 tot 19:30 ofzo?

    /   Reply  / 
 5. Patrick

  Veronica zit er toch pas sinds begin 2009? Dus die gaat hopelijk nergens naartoe, ik vind haar momenteel de beste VJ van TMF.
  Ik kan niet wachten totdat Sascha weggaat bij TMF, ik vind dat hij niet kan presenteren en heb ook geen wat hij eigenlijk bij TMF doet..

    /   Reply  / 
 6. Esmee

  Veronica is al 2 jaar VJ bij TMF. Zij is begonnen met een item over Appelpop als VJ for a day. Dat is al 2 jaar geleden want ik heb haar toen gezien. Volgens mij is zij over een jaar dus ook weg. Klopt wel dat ze niet langer dan 3 jaar bij TMF kunnen blijven. Wat ik overigens helemaal niet begrijp. Wat mij betreft kan ze rustig nog een poosje langer blijven.
  Vind haar echt een goeie VJ. Saar was ook heel tof. Tess moet nog veel leren denk ik, maar die zit er ook pas net.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>