Chuck bij Comedy Central: De nerdy geheim agent

Comedy Central begint vanavond aan de serie Chuck, waarvan in Amerika dit najaar het vierde seizoen van start is gegaan.

Als een doodgewone winkelbediende van een elektronicaketen onbewust een e-mail opent met gecodeerde overheidsgeheimen, download hij zonder dat hij het weet de complete inhoud van een server vol gevoelige data in zijn hersenen. Met ’s lands meest waardevolle geheimen in zijn hoofd, nemen een sexy en zeer getalenteerde vrouwelijke CIA agente en haar mannelijke tegenhanger van de NSA de taak op zich om Chuck te beschermen.

Wanneer Chuck zijn pennenhouder inruilt voor een kogelvrij vest en een tweede download ontvangt die hem voorziet van dodelijke vechtkunsten, wordt hij het meest waardevolle — en nerderige — pluspunt van de overheid. Als gevolg hoeft hij zich geen zorgen meer te maken om computervirussen, maar moet hij de strijd aangaan met moordenaars en internationale terroristen.

Maar voordat hij een echte geheimagent kan worden, moet hij nog wel leren zijn emoties onder controle te houden. Hij heeft er nooit om gevraagd om een menselijk wapen te worden – maar plotseling ligt het lot van de hele wereld in zijn twijfelachtige handen.

Bekijk de trailer:

Chuck, 22.30 uur, Comedy Central

Zie ook:
- Comedy Central hervat seizoen 14 van South Park
- TMF van de kabel, vj’s naar MTV, meer kinder-tv

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Chuck bij Comedy Central: De nerdy geheim agent

 1. Joost

  Die tweede download is pas in de seizoensfinale van seizoen 2. Beetje jammer omdat nu al te spoileren.

    /   Reply  / 
 2. Remco

  Inderdaad beetje jammer. Het is iedergeval wel een geweldige serie!. Ik ben zelf nu aan het begin van seizoen 3 en het verhaal wordt echt steeds beter. Seizoen 1 is nog beetje wennen (vooral aflevering 3 t/m 6 moet je jezelf echt dwingen om te blijven kijken), maar daarna gaat het niveau hard omhoog.

    /   Reply  / 
 3. René

  Erg leuke serie, al ligt in de eerste seizoenen vooral de nadruk om humor en actie en worden later de verhaallijnen allemaal wat serieuzer.

    /   Reply  / 
 4. Tim

  Eindelijk Chuck in NL!! Alleen had ik wel gehoopt op een grote zender die hem ging uitzenden (zoals RTL5).. Seizoen 4 is echt geweldig tot nu toe, vooral de laatste aflevering met een gastrol van Timothy Dalton. Ik moet wel zeggen dat seizoen 4 het seizoen van de gastrollen is geworden.. Maar verder een geniale serie, zeker het tweede en derde seizoen zijn goed!

    /   Reply  / 
  1. Mina

   Jep, dat hoopte ik ook! :(

     /   Reply  / 
 5. Timo

  Leuke serie, maar voor de mensen die de serie al via inernet hebben ontdekt en wilde kijken natuurlijk 4 jaar te laat in Nederland op de buis. Maar leuk voor de geeks die nog niet weten hoe je series kan downloaden en CC kijken.

    /   Reply  / 
 6. Timo

  Hoogtepunt van Chuck blijft trouwens de Australische Yvonne Strahovski die CIA Agent Sarah Walker speelt, oftewel de blondine in de Chuck trailer bovenaan de pagina.

    /   Reply  / 
 7. steven

  he heb vraagje kijk iedereen alleen via hier da want ik probeer alle seizoenen de downloaden met ondertiteling maar krijg het niet voor elkaar helaas groetjes steven

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>