Dit zijn de meisjes van Holland’s Next Topmodel

Het is bekend welke tien meisjes er mee doen aan Holland’s Next Topmodel. Spits publiceerde vrijdag al de tien foto’s in een tv-bijlage, en ook op de website van het programma zijn de tien modellen-to-be te bewonderen.


Zelf heb ik alle Topmodel-programma’s eigenlijk niet gevolgd. Interesse voor mode heb ik eigenlijk niet, al begreep ik van vrienden dat het toch echt een spraakmakend programma is. Dus legde ik die vrienden voor wie een kanshebber is. De enige naam die bij deze ‘kenners’ allemaal viel, was die van Annemarie (paars jurkje, zesde van links). Maar ook Sylvia (geel jurkje, derde van links) en Daisy (rood jurkje, derde van rechts) werden getipt.

Spits schrijft verder dat de eerste opdracht meteen raak is: een fotoshoot in lingerie. Daarbij lagen vier enorme Verkade-repen, die op verzoek van presentatrice Yfke Sturm zouden zijn aangeleverd. "Iemand heeft gezegd dat Yfke chocolade lekker vindt, dus steeds als we opnames hebben, worden er diverse repen ‘ingevlogen’. Maar het grappige is dat Yfke daar helemaal niet op zit te wachten", aldus een redacteur van het programma. En de andere meisjes met maximaal maat 36 dus ook niet.

Misschien moet ik dit keer toch maar eens kijken naar deze wondere wereld van de modellenindustrie. Eens kijken of die Annemarie inderdaad gaat winnen.

Zie ook:
- Jury Holland’s Next Topmodel bekend, 2de in de maak
- Holland’s Next Topmodel nu al zien?
- RTL komt er ook achter: Yfke gaat modellen spotten

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Dit zijn de meisjes van Holland’s Next Topmodel

 1. Pludefax

  stefanie of annemarie, gok ik

    /   Reply  / 
 2. Love&Peace

  Ik gok Kathelijn

    /   Reply  / 
 3. Bart

  Jeetje jullie zitten er allebei wel héél erg naast. Stefanie en Kathelijn zijn beide al exit na 2 weken..

  Ik gok op annamaria óf Marcia, die hebben de looks..

    /   Reply  / 
 4. Selin

  SYLVIAA

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>