Stefanie verliest van Sylvia in Next Topmodel

Daar stond Stefanie dan. Met een oerlelijk nieuw kapsel en een onzekere blik in haar ogen. Samen met de 20-jarige Sylvia was ze als laatste overgebleven voor de snufferd van Yfke Sturm. Voor slechts één van hen was er nog plek in het huis van Holland’s Next Topmodel. Sylvia kreeg de kritiek dat ze aan haar houding moest werken. Eerder hoorde ze al arrogant te zijn en de houding van een klein kind te hebben. Maar Stefanie boekte te weinig vooruitgang, oordeelde de jury. En dus werd het exit Stefanie.
Wat zou ik balen als ik Stefanie was. Ze kwam de serie in met een pittig kapsel; recht afgesneden pony en leuke punten. Een eigenwijs koppie en dito kledingstijl. Maar alle modellen onderging een verplichte restyling waarbij ze nauwelijks zeggenschap hadden over hun haar. De look van Stefanie was afschuwelijk. Maarja, het haar is afgeknipt en dus kwijt.

Helemaal zuur is dat ze het op het laatste moment aflegde tegen Sylvia. Ik denk dat elke kijker haar zo onderhand wel kan schieten. Hoe lang gaat zij het nog volhouden in Holland’s Next Topmodel?

Zie ook:
- Rose mag niet op de set van Holland’s Next Topmodel
- Dit zijn de meisjes van Holland’s Next Topmodel
- Jury Holland’s Next Topmodel bekend, 2de in de maak

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Stefanie verliest van Sylvia in Next Topmodel

 1. Jeroen

  Ik lach me echt helemaal dood om die Sylvia.. Hoop dat ze er nog even in blijft :-P
  En ik vind dat Yfke het ook heel goed doet.. vorige week was het ronduit slecht maar ze is zich gaan verbeteren en dat was te zien!
  Erg leuk programma.

    /   Reply  / 
 2. Peer

  Yfke goed? Hahaha, ze zou op spraakles moeten worden gezet! Let maar op, ze kan de N niet uitsprekah achteraan woordah. Hilarisch! En die Sylvia is zooooo gecast door Endemol om de dramaqueen te spelen. Wel goede casting want ze is goed!

    /   Reply  / 
 3. Judy

  hahahahaha echt waar ja, die Yfke kan echt niet pratah!!

  maar ik vind die Sylvia wel veel mooier dan Stefanie. En ja Sylvia is een beetje dom, maar goed, dat zijn wel meer modellen…
  en ze moet idd maar eens wat minder make up gebruiken, zonder ziet ze er veel beter uit.

  ben benieuwd wie er gaat winnen…

    /   Reply  / 
 4. Sylvia

  Heb het warm en rilvia.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>