Next Topmodel: Marcia overleeft, Charmayne weg

Wat was het weer spannend in Holland’s Next Topmodel. De zwakkere modellen zijn inmiddels allemaal al exit, de meisjes liggen qua niveau steeds dichter bij elkaar. Vorige week zette ik mijn geld in op de exit van Marcia, maar het oudste model-in-wording heeft ook deze week overleefd. Charmayne is door de jury naar huis gestuurd, volgens eigen zeggen totaal onverwacht. Ze kreeg weinig kritiek, al was de jury niet zo lyrisch over haar foto’s. "Ik was heel verbaasd dat ik weg moest.
Maar ja, ik weet niet wat de jury precies heeft besproken. Maar anderen
hadden meer kritiek gekregen, dus ik heb het gevoel dat het onterecht is dat
ik weg moest", aldus Charmayne zelf. Tot volgende week bij Life & Cooking, waar gisteren al de eerste drie afvallers een modeshowtje van Maik de Boer mochten lopen.

Wonderlijk toch dat Marcia opnieuw een ronde doorkomt. Begrijp me niet verkeerd, qua karakter vind ik haar de tofste in het huis. Heel nuchter en (door het grote leeftijdsverschil) ook een stuk volwassener dan haar collega-modellen. Alleen de looks… een gratenpakhuis met een niet zo swingend kapsel. Tel daarbij op dat de jury haar continu aanvalt op de eenzijdige blik die ze heeft op foto’s. Je zou zeggen dat je dagen in het Next Topmodel-huis dan snel zijn geteld…

Mijn sympathie voor Sylvia, de bitch in het huis, groeit overigens elke week. Eerst vond ik het een arrogant, verwend kreng. Maar nu je haar wat langer meemaakt, slijt die buitenkant snel. Al blijft ze een tikje verwaand. Maar ook wel weer schattig. Volgende week zit ik er weer klaar voor

Zie ook:
- Stefanie verliest van Sylvia in Next Topmodel
- Rose mag niet op de set van Holland’s Next Topmodel

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Next Topmodel: Marcia overleeft, Charmayne weg

 1. Alex

  Maar ze noemde ook niet de kritiek op Charmayne. En wat Ovo fout had gedaan was al helemaal een raadsel. Met Marcia wordt het toch niets. Met alle respect, te oud, te dun, etc.

  Maar het is wel een leuk program :) . En Sylvia wordt inderdaad menselijker.

    /   Reply  / 
 2. Judy

  Sylvia is cool!!
  Marcia mag er wel eens een keertje uit en Ovo ook.

  Jammer dat Charmayne weg moest, die vond ik wel leuk.

    /   Reply  / 
 3. vinnie

  mijn favos zijn: Ovo, Sylvia, Annemarie en die blonde en die er echt uit moet is Marcia

    /   Reply  / 
 4. Sophie

  heej allemaal ik kijk nou ook elke week
  dit programma en ik vond het nou net
  zo dom dat Charmayne eruit moest ik vond
  haar meer spontaner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  en nog wat die ovo is zo dom!!!! srry hoowr
  mijn favo is silvia omdat ik haar echt een model vind!

  doeii

    /   Reply  / 
 5. Ellen

  Met alle respect… Marcia is tenminste een mens.
  Ik kan er ook echt niet mee zitten dat Charmayne eruit is gestuurd. Ze is zelfs jonger als ik, en zó arrogant dat ik er niet goed van wordt. Ik ga voor Marcia, Ovo of Anne Marie… Deze 3 meiden vind ik echt toppers.
  Sanne moet iets meer uit haar schulp kruipen, en dan maakt ze voor mij ook een hele goede kans op die titel.

  Ellen

    /   Reply  / 
 6. Italo Cork

  Ik zag Charmayne donderdagmiddag voor het eerst op TV bij Apererativo en hoorde dat zij was afgevallen in het programma Next Topmodel NL versie.
  Dat zij samen met notabene een Jurylid die haar eerst mede heeft weggestemd in Aperativo op TV verschijnt vind ik heel dapper. Dat het bewuste jurylid eerlijk toegaf het heel vervelend te vinden telkens meiden weg te moeten sturen is helaas inherent aan de formule van dat programma die jonge, mooie jonge meiden als Charmayne helaas moet wegsturen.
  Ik zie persoonlijk genoeg mogelijkheden voor deze Charmayne om alsnog een Topmodel te worden. Ondanks het feit dat zij “slechts” 1 meter 73 is en platte tieten heeft doet niets af aan haar kwaliteiten om toch een gerespecteerd fotomodel te kunnen worden.
  Ik adviseer Charmayne door te zetten en gebruik te maken van haar optreden in Aperativo.
  Een eerlijk en non-commercieel programma waarna ik veel liever kijk dan die met reclame doorspekte shit op RTL en SBS6.
  Niemand zal het de 18-jarige Charmayne kwalijk nemen dat ze er uitligt bij Next Topmodels en ik haar mijn hulp belangeloos wil aanbieden om haar doel alsnog te bereiken. Zij verdient een tweede kans naar mijn mening en heeft ieder geval 1 jurylid aan haar zijde bleek mij tijdens Aperativo.
  Ik hoop dat Kas Spijkers “aperativo” Charmayne goed heeft gesmaakt.
  Ik hoop dat Char reageert op dit bericht alsmede diegenen die trek hebben in een lekkere Italo Mix.
  Die iedereen op dit forum ALLEEN vrijdag 29 en zaterdag 30 september gratiz kan downloaden van mijn italo server.
  Non commercieel uiteraard en reacties zijn bij deze van harte welkom, ook van Charmayne natuurlijk.

  Het url is:

  http://cork.coolcom.nl/TheVinylBSides.zip

  Deze url moet je wel even kopiëren en plakken in je Exporer browser als deze niet blauw onderlijnd is.

  Password om de Zip file van 46,6 Mb +
  Playlist te kunnen openen = “amersfoort”

  Wens alle Zappen Bloggers veel Luisterplezier toe met deze Italo Mix.

  Next Model & Italo groeten voor jullie allemaal!

  Lex

    /   Reply  / 
 7. Anoniem

  Ik heb het zusje van Charmayne, Bijou bij mij op school zitten!!! Haha

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>