Shocking! Annamarie is exit in Next Topmodel

Zelf had ik haar op het lijstje favorieten voor de eindzege staan, maar dat potentieel zag de jury van Holland’s Next Topmodel niet in Annamarie. Het roodharige meisje moest vanavond de modellenwedstrijd verlaten. En dat is deze week extra zuur, want aankomende maandag zullen de vijf overgebleven meisjes in New York vertoeven voor een fotoshoot. Tekst en uitleg werden er niet gegeven bij de exit van Annamarie, wat haar vertrek nogal onduidelijk maakt.
In de afkondiging van het programma zei Annamarie niet zo snel te leren, en dit zou haar in Next Topmodel opbreken. Nooit wat van gemerkt. Annamarie kwam meteen al heel naturel over en kreeg veel lof van de jury. Een enkele keer legde ze zelfs een opdracht als beste af, waarvoor ze dan werd beloond met een cadeautje.

Ik had deze week mijn pijlen eerlijkgezegd gericht op Sanne, die door haar jeugdigheid de rest niet kan bijbenen. Maar presentatrice Yfke Sturm gaf bij Sanne aan dat ze juist in haar geloofden, en haar talent zagen.

Uiteindelijk bleef de bitchy maar toch ook wel schattige Sylvia over samen met Annamarie. En hoewel de foto van Annamarie beter was beoordeeld dan die van Sylvia, mocht Sylvia toch blijven. Zorgt wel voor leukere tv, maar ik snap de keuze niet helemaal.

Zie ook:
- Next Topmodel: Marcia overleeft, Charmayne weg
- Stefanie verliest van Sylvia in Next Topmodel

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Shocking! Annamarie is exit in Next Topmodel

 1. Utop

  Laat je niet misleiden door dat accentje (kijk waar Yfke terecht is gekomen), Sanne is de meest professionele van de dames.

    /   Reply  / 
 2. Joris

  Sanne is idd heel goed en Sylvia hadden ze gewoon weg moeten sturen, Anna Marie is veel beter

    /   Reply  / 
 3. .

  Ach, we hebben het hier over een matig bekeken b-programma, en de winares zal lang niet zo veel faam opwachten als bij de Amerikaanse versie.
  Relativeer het een beetje ;)

    /   Reply  / 
 4. Alex

  Maar over Annamarie zijn ze ook nooit écht lovend geweest. Vond het niet heel verrassend, omdat ze nog wat kritiek kreeg op d’r filmpje, d’r eindeloze excuses waarom ze het zo moeilijk vond. Bij Charmayne was het echt niet duidelijk vorige week.
  En nee dat moeten we niet relativeren ;-) .

    /   Reply  / 
 5. Judy

  terecht dat Annamarie weg is, ik heb nooit iets in haar gezien…
  veel te veel sproeten en een babyface!

    /   Reply  / 
 6. GodBlesZeNedderlends

  Kun je voortaan niet even bij je berichtje zetten dat het een SPOILER bevat? Was niet meer echt spannend om te kijken gisteravond met deze info.

    /   Reply  / 
 7. Herman

  misschien moet je dan maandagavond kijken naar de eerste uitzending. jij keek de herhaling, dus dan kan je verwachten dat alles al op internet i ste vinden

    /   Reply  / 
 8. GodBlesZeNedderlends

  O wist ik veel. Thanx!

    /   Reply  / 
 9. as

  hahahahha, sanne niet goed genoeg voor de wereld…
  Je weet inmiddels wel beter of niet?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>