Next Topmodel: Marcia overleeft slachtbankje niet

Ze was de oudste in Holland’s Next Topmodel en kwam ook als wijste over. Maar week op week kreeg ze felle kritiek. Ook vanavond werd Marcia vrijwillig naar het slachtbankje gedragen. En dit keer overleefde ze niet. "Ik heb je nu een dag meegemaakt, maar ik heb geen idee wie je bent", aldus het gastjurylid. "We zien telkens Marcia in haar eigen wereldje. Je straalt te weinig energie uit, je valt telkens in je eigen valkuil", was een ander oordeel. En dus is het exit Marcia (26).
Jammer, want ik vond haar commentaren tussen door wel altijd heerlijk nuchter. Maargoed, ze maakte het deze week ook wel erg bent door op een catwalk-oefening te verschijnen op AllStars gympies. En inderdaad, Marcia maakte wel erg veel gebruik van één soort blik.

Wat ik niet begrijp, zijn de loftuitingen aan het adres van Sanne. Een jong meisje uit Oost-Nederland, komt ontzettend onzeker over. En op foto’s zou ze dan opeens de attitude van een supermodel hebben. Om vervolgens voor de jury te verschijnen als een bang hertje. Toch lijkt ze één van de favorieten. Al zou het zomaar kunnen dat de donkere Ovo uiteindelijk wint.

Zie ook:
- Shocking! Annamarie is exit in Next Topmodel
- Next Topmodel: Marcia overleeft, Charmayne weg

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Next Topmodel: Marcia overleeft slachtbankje niet

 1. Judy

  Neeee! Ovo mag niet winnen! zij moet eruit!
  Sanne of Sylvia moet winnen. Daisy mag ook wel, maar Ovo dus niet!!!
  Ovo is echt niet mooi, ik vind haar eigenlijk veel te gewoon. Op foto’s kan ze weleens mooi overkomen, maar meestal vind ik haar foto’s niet mooi.

    /   Reply  / 
 2. Char

  ovo is echt lelyk groot gelyk! San Of Syl moet winnen!

    /   Reply  / 
 3. vinnie

  Ik vond Marcia niks maar ik vond toch dat Daisy eruit moest, en darna Marcia en daarna..Tja maakt me niet echt uit dan staan de 3 beste in de finale en dan hoop ik dat Sylvia wint

    /   Reply  / 
 4. Melissa

  Sanne heeft duidelijk de meeste potentie om te winnen. Misschien qua attitude niet, als ze zo voor die schromelijk overschatte ‘jury’ staat. Maar zeker wel qua uiterlijk en foto’s!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>