Next topmodel Ovo verprutst het in New York

Kansloos! Daarmee valt in één woord de prestaties van Ovo deze week samen te vatten. De donkere next topmodel zwierf door de straten van New York en durfde niet de weg te vragen. Het gevolg: twee gemiste go-and-see’s (audities) en vervolgens ook nog eens een zwakke cover-try fotoshoot. Niet eerder was zo duidelijk welk model er af zou vallen aan het einde van de uitzending. Hoewel presentatrice Yfke Sturm ons heel sneaky nog op het verkeerde been wilde zetten.
Want normaal roept Yfke één voor één de modellen naar voren, waarna ze te horen krijgen dat ze door zijn. Zodat er uiteindelijk twee meisjes blijven staan waarvan er eentje afvalt. Maar nu werd Ovo als eerste naar voren geroepen. Vol ongeloof en met een stralend koppie stapte ze richting Yfke. "Echt!?!?" Maar niet dus. "Helaas zit jouw foto er niet tussen", aldus Yfke monotoon.

Volgende week de finale. Daisy lijkt de beste kaarten in handen te hebben. Een professionele manier van handelen, vrijwel altijd goede fotoshoots en een karakteristiek gezicht. Sylvia werd vandaag door de Amerikanen geprezen door haar arrogantie, terwijl de nuchtere Hollanders haar daar juist voor bestraften. Ook veel complimenten voor Sanne, die zo’n ‘ongelofelijke groei’ heeft doorgemaakt. Maar Sanne spreekt gebrekkig Engels, wat haar duidelijk opspeelde in New York. En ze straalt onzekerheid uit wanneer de camera’s niet op haar zijn gericht.

Ik denk dat Sylvia uiteindelijk derde wordt en dat het tussen Daisy en Sanne een nek-aan-nek-race wordt. Spannend!

Zie ook:
- Welk topmodel struikelt met finale in zicht?
- Next Topmodel: Marcia overleeft slachtbankje niet

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Next topmodel Ovo verprutst het in New York

 1. Rik

  Hoop zelf op Sylvia…

    /   Reply  / 
 2. Joris

  Eerst vond ik Sylvia echt helemaal niks maar vanavond vond ik haar toch wel heel vet, sanne is een mooie meisje (vooral op de foto’s) maar ze gewoon te verlegen en te saai voor een topmodel. Ik denk tog dat daisy gaat winnen, professioneel, mooi en een de attitude die goed is voor een topmodel (en niet té bitcherig (sletterig?) zoals sylvia)

    /   Reply  / 
 3. Lenneke

  Hoe moeilijk kan het nou zijn om in new york in een taxi te stappen en een adres op te noemen. Kansloos inderdaad. Ik denk dat Sanne (‘this hair is from myself’) gaat winnen.

    /   Reply  / 
 4. Judy

  haha, ja die sanne, ze moet winnen, maar ook aan haar engels werken.

  ik denk ook dat sylvia 3e wordt en dat het tussen daisy en sanne heel spannend gaat worden. maar ik vind niet dat sanne moet verliezen vanwege haar engels…
  (want daar is aan te werken)

    /   Reply  / 
 5. Kyra

  Ik vond het wel ontzettend hard hoe Yfke Ovo (en de kijker) op het verkeerde been zette. Schandalig. Wel terecht dat ze eruit ging, daar niet van, maar de manier waarop….
  Sanne’s Engels is niet te geloven, hoe kan iemand zo slecht Engels? Alles op tv en in de muziek is Engels, dat je daar dan niks van oppikt. Ik vind haar ook niet mooi trouwens. Ik hoop op Daisy, maar ik denk Sylvia.

    /   Reply  / 
 6. Rob

  Die Sylvia is pas een ieeeeeuw haha, leuk voor in derderangs porno maar ik vind haar echt een attitude en een uiterlijk van niks hebben. 13 in een dozijn.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>