Welk topmodel struikelt met finale in zicht?

Aan alle goede dingen komt een eind, zo ook aan Holland’s Next Topmodel. Vanavond is alweer de één-na-laatste aflevering van dit fantastische programma. Gelukkig heeft RTL al een vervolg besteld, want ik zit elke week vol spanning klaar. Welke opdracht krijgen de meiden, hoe weerloos zullen ze voor het slachtbankje verschijnen en wie vliegt er uit? Twee van mijn favorieten (Marcia en Anna Marie) zijn er al uit, terwijl de model-in-spe waar ik zo’n hekel aan heb (Sanne) maar in het programma blijft zitten.
Gelukkig is Sylvia (foto) nog van de partij. In het begin ergerde ik me groen en geel aan haar divagedrag en kapsones, maar inmiddels ben ik erg gesteld op haar eigenzinnige trekjes. Ze doet me zelfs een beetje denken aan Aukje van Ginniken die tijdenlang Charlie in GTST speelde. Dat was ook zo’n lekker kleurrijk figuur.

Hoe dan ook; de laatste vier meisjes hebben vanavond een fotoshoot in New York. En ze worden als schaapjes in het wild losgelaten in New York. Geen wegwijzer, geen gids of andere hulpmiddelen. Alleen wat adresjes waar ze op tijd moeten verschijnen. En dat gaat natuurlijk mis in de metropool: bereid je voor op de nodige tranen, ruzie en afgunst.

Holland’s Next Topmodel, 21.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Next Topmodel: Marcia overleeft slachtbankje niet
- Shocking! Annamarie is exit in Next Topmodel
- Jury Holland’s Next Topmodel bekend, 2de in de maak

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Welk topmodel struikelt met finale in zicht?

 1. Judy

  Sanne moet winnen!!!
  En Ovo moet er per direct uit!

    /   Reply  / 
 2. bianca S

  He =)

  Toen mijn nichtje ker 2 á 3 weken geleden mee kwam dat de winnares van HNTM al te vinden was op internet, werd ik heeeel erg nieuwsgierig dus ik kon mezelf niet tegenhouden het te gaan checken. Op Wikipedia werdt mij wijs gemaakt dat Marcia de winnares zou worden, dat het dus allemaal doorgestoken kaart bleek te zijn, en dat de modellen niet alleen op de “modellenlook” uit zijn gekozen maar ook op opleiding, lengte, en leeftijd (Ze moesten natuurlijk wel genoeg verschillende types hebben voor het programma). Maarja waarschijnlijk hebben ze bij HNTM gedacht: Ohjeee er is iets bekend, dan veranderen we de programmering. Of het is gewoon GEEN doorgestoken kaart. Ik heb een aantal mensen gevraagd of 1 van die 2 mogelijkheden ook echt toegepast zouden kunnen worden, en iederen zei dat ze gewoon de programmering hebben veranderd. Maar ik weet het nou nog niet zo zeker hoor. Sylvia is echt hét top-model in mijn ogen, zij moet winnen als je het mij vraagt. Daarna Sanne, (die nog aardig haar best moet doen om te groeien). Ovo en Daisy kunnen de felbegeerde titel van Hollands Next Top Model wat mij betreft niet bereiken. Beide hebben ze niet “het” wat een top-model nodig heeft om de top van de berg te bereiken.

    /   Reply  / 
 3. Bram

  “Vanavond is alweer de één-na-laatste aflevering van dit fantastische programma. Gelukkig heeft RTL al een vervolg besteld”

  Hopelijk toch wel van de Amerikaanse verie. De Nederlandse versie is echt zooooooooo slecht.

    /   Reply  / 
 4. Joris

  @Bram: tuurlijk houdt RTL de amerikaanse versies, duh, maar de nederlandse versie was alleen in het begin slecht nu is het echt een goed programma

  (ps yes ovo is eruit! ze is wel cool maar ze was vanavond zó slecht, sylvia was verrassend goed trouwens)

    /   Reply  / 
 5. Herman

  er komt een tweede Holland’s next Topmodel. En ze zullen ongetwijfeld doorgaan met topmodellen uit amerika, engeland, australie, scandinavie, etc.

    /   Reply  / 
 6. Kiim

  heeJ sylvia
  iCc hOop eGt vOor jOu Dat je Wint
  Dus gOewd je beSt BlijVe dOen
  maar Ff een DinG Wiil jiJ dha Sanne Eruit Gaat
  iCc nieJ iCc Wiil Dha Jullie StrriJden in De Finale
  xxx Kim iCc hOufnje !

    /   Reply  / 
 7. Myrna

  Hey Kim,
  Kun je misschien ook normaal praten? Dank je.
  Groetjes, Myrna.

    /   Reply  / 
 8. Henkie Costa de Carlos

  ik zou het er niet op kunnen

  gegroet

  Henkie

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>