Tepels en zenuwen in finale Holland’s Next Topmodel

Acht weken lang konden we getuige zijn van RTL’s zoektocht naar een Hollands topmodel. Vanavond de ontknoping van de finale die woensdag werd opgenomen. Desondanks is de uiteindelijke winnares goed geheimgehouden, al sijpelden er al wel wat sappige details naar buiten. Zo zou de couture van de finale-avond hier en daar iets royaal zitten, waardoor er de nodige tepels werden ontbloot. Verder werd er op eng hoge en dunne hakken gelopen en hadden de meisjes te kampen met gierende zenuwen. Vooral de 18-jarige Sannezou daar last van hebben, die daardoor in luttele seconden de hele catwalk overraasde.
Daardoor lijkt Sanne uitgesloten van de overwinning. Dat zou ik ook wel terecht vinden. Los van het feit dat ik in haar qua uiterlijk geen topmodel zie, is dit meisje ook nog veel te verlegen en beheerst ze de Engelse taal onvoldoende. Nog een paar jaar rijpen en misschien een paar maanden in Londen gaan wonen, dan komt het best goed met haar. Want ik heb me laten vertellen dat ze qua looks toch echt wel doorkan voor een topmodel.

Maar de echte strijd gaat daardoor tussen Daisy en Sylvia. Laatstgenoemde komt wat bitchy over – al kan dat ook heel goed de montage zijn – en krijgt telkens als kritiek te verleidend in de camera te kijken. Daisy kreeg juist bijna altijd positieve feedback en wist kritiekpunten moeiteloos weg te werken. Van de drie meisjes lijkt Daisy dan ook de beste kaarten in handen te hebben.

Vanavond de ontknoping. Ik zit er zeker klaar voor en kan niet wachten tot de tweede reeks Holland’s Next Topmodel begint. Al vrees ik dat het rustig een jaar kan duren voordat we die te zien krijgen.

De foto komt trouwens van Castingmagazine, daar ook een uitgebreid verslag van de avond zonder bekendmaking van de winnares.

Holland’s Next Topmodel (finale), 21.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Tegenvallende finaleshow Holland’s Next Topmodel (finale)
- Fashion: De finalisten zijn bekend
- Next topmodel Ovo verprutst het in New York
- Welk topmodel struikelt met finale in zicht?
- Jury Holland’s Next Topmodel bekend, 2de in de maak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>