Sylvia wilde via Next Topmodel naar tv-wereld

En ik maar denken dat die 7.000 meisjes die zich inschreven voor Holland’s Next Topmodel allemaal droomden van een carrière op de Parijse en Milanese catwalks. Niet dus. Zo was het nooit de bedoeling van de bitchy Sylvia om er een modellencontract aan over te houden, zo vertrouwt ze Metro toe. "Voor mijn modellencarrière had ik Holland’s Next Topmodel eigenlijk niet nodig. Als model heb ik in Nederland al veel bereikt", vindt Sylvia.
Ze vervolgt: "Ik heb de grote bladen als BLVD, Avantgarde en Cosmopolitan al gedaan. Kijk, een topmodel word je toch alleen maar in het buitenland."

Jaja, waarom dan nog eigenlijk meedoen? Om andere modellen-in-spe van een internationale carrière af te houden? "Ik heb dit programma ook gedaan zodat er meer deuren voor me open zouden gaan in de showbizz en voor tv. Daarom heb ik mezelf ook laten zien zoals ik ben, want voor tv hebben ze natuurlijk pittige tantes nodig, dat is goed voor de kijkcijfers."

Voor diegenen die niet hebben gekeken: Sylvia was degene die piepte toen het make-over-team haar haar wilde kleuren, zij was degene die op een groepje jongeren afstapte omdat ze haar toefloten tijdens een fotoshoot, zij was degene die om 11 uur ‘s ochtends aan de rose ging (ook tijdens een fotoshoot) en zij was degene die nogal bitchy overkwam. Montage-trucje of waarheid? "Jazeker, er wordt natuurlijk wel heel veel geknipt en geplakt, maar ze hebben me wel laten zien zoals ik ben. Ik heb echt verschrikkelijk om mezelf gelachen, erg hè?"

Hm, Sylvia wil dus aan de slag in tv-wereld. Beetje jammer dat RTL net als castings heeft gehad voor De Zwakste Schakel, daar had ze ongetwijfeld een kansje gemaakt.

Zie ook:
- RTL blaast De Zwakste Schakel nieuw leven in
- Tegenvallende finaleshow Holland’s Next Topmodel
- Dìt is Holland’s Next Topmodel

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Sylvia wilde via Next Topmodel naar tv-wereld

 1. Melissa

  Ik ben er helemaal voor! Laat haar een leuke datingshow presenteren ofzo, zeker weten dat ze beter uit dr woorden komt dan Yfke.

    /   Reply  / 
 2. Judy

  kijk, dit verbaast me nou niks

    /   Reply  / 
 3. vinnie

  Ah wat leuk! ze kon ook goed acteren… dus GTST sla je kans! en anders gewoon presenteren een datingprogamma nou nee, maar bijv. iets als beaty and the nerd ja graag

    /   Reply  / 
 4. Peer

  @Vinnie: het is “pak je kans” of “sla je slag”. Anyway Sylvia is lekker!

    /   Reply  / 
 5. Mandy

  Nou sorry hoor

  Ze ziet er leuk uit, erg mooi, ontzettende schoonheid, MAAR verder : wat een ongelovelijk domme doos :S Mijn hemel wat een gedrag ! Daarmee bereikt ze het niet in de TV wereld, dat kan ik haar verzekeren !
  Als ze nou eens zo lief doet als de schoonheid die ze bezit, zal ze ver komen maar niet met deze additude.

  Gr. Mandy

    /   Reply  / 
 6. Partgangert

  Nou super gewoon! Silvia een gezellige miep met een lekker bekkie en een geweldige uitstraling! Wat ze vertelden in de metro, daar geef ik haar groot gelijk in. Silvia heeft mijn zegen.

    /   Reply  / 
 7. Sylvia

  Dromend van je gilvia

    /   Reply  / 
 8. Jolijn

  Sylvia, Sylvia, Sylvia toch. Die domme gans! Als ze gewoon met een auditie ofzo had meegedaan, in plaats van anderen de kans afpakken om model te worden! is toch?

    /   Reply  / 
 9. Roel

  Sylvia is geweldig, ik houd van mensen met zelfspot, die zich geen f*ck aantrekken van anderen! Heerlijk! Girl, you’re lovely!

    /   Reply  / 
 10. mary

  jeetje wat een domme sylvia ik vindt haar egt heel erg dom ze denkt egt dat ze knap ik maar ik vindt dat niet ik vindt dat ze zich heel erg uit sloofd en ik vindt dat ze nu een hele erge misstap maakt en nooit meer model kan worden hahahahaha

    /   Reply  / 
 11. mary

  ja vindt ik ook vindt jij haar stom ik wel en ik denk als ze tog al een soort van model was wrrm deed ze dan mee

    /   Reply  / 
 12. priscilla

  Vind dat ze geen gelijk heeft… ze moet blij zijn dat ze niet bij hollands next top-model eruit werd gezet.. met dat gedragje van der!!… en wil ze nog gaaaaaan ZINGENNNNn NEEE doe dat maar niet daaar word ze zeker geen ster mee ze word vast gedraait bij het foute uur van CAZ

    /   Reply  / 
 13. anoniem

  Sylvia is gewooon de beste , en wat andere zeggen die zeggen; sylvia is lelleijk arogant of wat dan ook maar die sanne is dom want zy kan niet een engels sprekn en arrogant hoort in de modewereld, Zy kan het ech wel maken hoor. En wat boeit haar gedrag Nouweeer? dat hoort er gewoon by accepteer je dat niet is toch Jou problmeen . Zy is sylvia en bltyft sylvia . Sylvia is 100 x knapper dan Sanne die sanne is helemaal misvormd .. Ze heeft heel snel engels meester/juf nodig, En ze moet snel naar de tandarts met haar elfenoren lelijke bosaap is ze . Sylvia
  Is
  The
  Best
  !
  !

    /   Reply  / 
 14. Stefan

  Wat mij opvalt is dat vooral vrouwen een beetje pissig reageren, bespeur ik iets van jaloezie?

  Niet haten, sylvia is gewoon lekker!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>