RTL 5 nog modebewuster

RTL scoorde al geruime tijd met Next Topmodel, maar sinds de Nederlandse versie van het programma lijkt iedereen wel fashionista geworden. Daar springt RTL 5 gretig op in. Eerdaags begint een nieuw seizoen van America's Next Topmodel, daarnaast zendt RTL 5 vanaf januari ook Project Catwalk uit. Getalenteerde modeontwerpers krijgen de kans om hun creaties in de spotlights van de fashion industry in New York te krijgen en op een groot aantal pagina's van het toonaangevende Elle Magazine naamsbekendheid te verwerven. Om zover te komen, moeten ze een creatieve strijd met elkaar aangaan en een serie uitdagingen tot een overweldigend einde weten te brengen. Topmodel Heidi Klum presenteert het geheel. In Amerika een groot succes. Hoe lang duurt het voordat we ook hier een Nederlandse remake van krijgen?

Zie ook:
- Tegenvallende finaleshow Holland's Next Topmodel
- Jury Holland's Next Topmodel bekend, 2de in de maak

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “RTL 5 nog modebewuster

 1. Anne

  Is het niet Project Runway?

    /   Reply  / 
 2. Joris

  Ja, maar RTL veranderd de naam een beetje, net als bij beauty & the nerd (beauty & the geek). in uk heet het ook project catwalk

    /   Reply  / 
 3. Roxanne

  Erg vaag, want de britse versie heet Project Catwalk. De amerikaanse versie echter wordt gepresenteerd door Heidi Klum… so whats it gonna be, RTL5? De britse of amerikaanse versie..?

    /   Reply  / 
 4. lieke

  ik kan nergens op internet iets vinden waar ik de uitzendingen kan bekijken :S :S
  kan please iemand mij helpen want ik heb de 2e aflering gemist!!

    /   Reply  / 
 5. ...

  Ja, wanneer komt de Nederlands remake van Project catwalk…???Daar ga ik me voor opgeven dan hoor!!!

    /   Reply  / 
 6. maysa

  hallo, ook ik kan op internet de aflevering van dinsdag 27 febr. niet vinden.kan iemand mij helpen aan die aflevering??

    /   Reply  / 
 7. kimberly

  hoi hoi, komt er nog een nederlandse versie van project runway? zou wel top zijn!

    /   Reply  / 
 8. Merel

  Er komt zeker nog een nederlandse versie van project runway! deze word uitgezonden op Rtl5. zij is nog bezig kandidaten te zoeken dus iedereen kan zich gewoon nog opgeven! de uitzenddatum is nog niet bekend, maar project ‘catwalk’is druk in de maak. voor de echte liefhebbers, surf gewoon even naar youtube. daar zijn talloze filmpjes te vinden over reason 1,2 en 3 van project runway, en ook de britse project catwalk is te zijn op youtube. xx m

    /   Reply  / 
 9. Merel

  Er komt zeker nog een nederlandse versie van project runway! deze word uitgezonden op Rtl5. zij is nog bezig kandidaten te zoeken dus iedereen kan zich gewoon nog opgeven! de uitzenddatum is nog niet bekend, maar project ‘catwalk’is druk in de maak. voor de echte liefhebbers, surf gewoon even naar youtube. daar zijn talloze filmpjes te vinden over reason 1,2 en 3 van project runway, en ook de britse project catwalk is te zijn op youtube. xx m

    /   Reply  / 
 10. Jimmy van Diek

  het lijk mij een super leuk programma en het lijkt me nog leuker om mee te doen want ik wil heel graag model worden en dat is dan een goede stap naar de goede richting

    /   Reply  / 
 11. Nina

  heeft iemand een link waar ik het kan bekijken???

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>