Bodil uit HNTM ook modellencontract

Maandag is de finale van Holland's Next Topmodel, dan moet duidelijk worden of Kim, Sabrina of Christa de talentenjacht wint. Evengoed is het een finale voor spek en bonen, want niet minder dan vier meisjes hebben een modellecontract gekregen via het tv-programma. Naast de drie finalisten wint ook publiekslieveling Bodil (foto) een contract. "Het was een geweldig opstapje. Ik heb veel contacten opgedaan en iedereen kent mijn gezicht", zegt ze in Dag. "En ik heb hetzelfde contract gekregen als de finalisten dus met het modellenwerk gaat het helemaal goed komen."

Het duurt nog even voor we Bodil op billboards en in commercials zien, want ze mag pas aan de slag als de finale is uitgezonden. Geen bezwaar voor Bodil. "Dan is het schooljaar ook bijna afgelopen dus kan ik lekker aan de slag." Komend jaar zegt ze niet in de schoolbanken te vinden te zijn, maar stort ze zich full-time op het model zijn.

Vorig jaar waren er ook meerdere modellen die een contract overhielden aan Holland's Next Topmodel. Naast Sanne onder andere ook Sylvia, die ik nog geregeld in de etalage in de Kalverstraat zie staan en ook op tv zie in de reclame van Mora. Opmerkelijk, want andere internationale versies van Next Topmodel leveren niet zulke topmodellen op.

Zie ook:
- Publieksfavoriet Bodil geen topmodel, evil Sabrina mag door (met poll)
- Sylvia uit Holland's Next Topmodel te min voor Mora
- Overwinning Holland's Next Topmodel niet zo lucratief?

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Bodil uit HNTM ook modellencontract

 1. ilse

  ik weet niet hoe je erbij komt dat de anderen van intenationale next topmodels niet zo ver komen in de wereld. Ik bedoel, je zal Bodil en Sylvia ook niet meteen heel veel in het buitenland zien. En een aantal winnaressen van America’s next topmodel ben ik nog in tijdschriften enzo tegengekomen.

    /   Reply  / 
 2. Gerda

  Ben jij dan zo vaak in Amerika dat je bij kan houden welke modellen daar een succesvolle carriere hebben overgehouden aan America’s Next Topmodel? Verder heb je het de hele tijd over publiekslieveling Bodil, waar heb je dat vandaan? Omdat jij Bodil leuk vindt wil nog niet zeggen dat het publiek haar leuk vindt. De jury iig gelukkig niet. Sabrina moet gaan winnen. Niet omdat ze volgens jou een bitch is maar omdat ze een goed fotomodel is. Christa mag ook.

    /   Reply  / 
 3. Rick

  @Gerda: Je kijkt blijkbaar niet vaak op deze site en als je er dus niks van weet, kun je ook beter je mond houden. Herman heeft meerdere malen een poll geplaatst en daaruit bleek keer op keer dat de mensen die stemden allemaal achter Bodil stonden en haar als winnares zagen. Ook uit de reacties van lezers was dit duidelijk op te merken. Toevallig ken ik trouwens ook een heleboel mensen die HNTM kijken en ook vonden dat Bodil het beste was waaronder ik zelf. Dus ik denk dat zelfs zonder dat hier wetenschappelijk bewijs voor is gezegd kan worden dat Bodil publieksfavoriet was! En ze was ook gewoon de beste! Sabrina’s foto’s vind ik in tegenstelling tot wat de jury zegt, helemaal niet zo denderend. Ik vond Sylvia, Sanne, Ovo, Daisy, River, Bodil en Kim betere foto’s leveren dan Sabrina. Ze heeft wel de attitude van een model en dat is dan ook het enige wat ze heeft. Haar foto’s zijn erg middenmoot. Je denkt toch niet dat L’oreal de foto van haar gezicht op een billboard zou plaatsen? Slechte reclame zou dat zijn! Met dat pruilmondje van haar en die nietszeggende ogen. Haar loopje is ook meerdere malen bekritiseerd omdat ze gewoon loopt als een miss ipv een model. Het enige wat te bewonderen is aan Sabrina is haar enorme gedrevenheid. Ze wil TE graag en dat maakt haar irritant en zeker geen goed model.

  De eveneens nietszeggende Christa had ook allang weg gemogen van mij. Met alleen een leuk bekkie redt je het gewoon niet. Ik mis passie, gedrevenheid, sensuele blikken en gevoel voor humor. Dodelijk saai en geen topmodel.

  Laat Kim maar winnen, ze heeft goede foto’s een mooie kop, goed karakter, mooi loopje en ze valt op! Daar zoeken ze toch naar neem ik aan.

  Ben blij voor Bodil dat ze ook een modellencontract heeft gekregen, ze heeft het verdiend en gaat het vast veel verder schoppen dan de finalisten!!

    /   Reply  / 
 4. emmanuela

  Ik win het echt kan dat bodil een contract heeft gekregen.
  Ze kan het ver schoppen net zo als kim, sanne, sylivia.Dus suceus Bodil.

  doei

    /   Reply  / 
 5. emmanuela

  Ik win het echt kan dat bodil een contract heeft gekregen.
  Ze kan het ver schoppen net zo als kim, sanne, sylivia.Dus suceus Bodil.

  doei

    /   Reply  / 
 6. emmanuela

  Ik win het echt kan dat bodil een contract heeft gekregen.
  Ze kan het ver schoppen net zo als kim, sanne, sylivia.Dus suceus Bodil.

  doei

    /   Reply  / 
 7. emmanuela

  Ik win het echt kan dat bodil een contract heeft gekregen.
  Ze kan het ver schoppen net zo als kim, sanne, sylivia.Dus suceus Bodil.

  doei

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>