Minder kijkers finale Benelux’ Next Topmodel dan in 2009

De finale van Benelux’ Next Topmodel is opnieuw de best bekeken uit de hele serie geworden. Stichting Kijkonderzoek meldt dat er gemiddeld 809 duizend kijkers afstemden op de 1,5 uur durende live uitzending. Dat is bovengemiddeld veel voor het programma maar wel minder dan bij de ontknoping in 2009. Toen zagen 862 duizend mensen hoe Rosalinde Kikstra de allereerste Benelux’ Next Topmodel won. Gisteren nam Melissa Baas uit IJsselstein de titel van haar over.

De jury was gisteren unaniem bij de laatste eliminatie, al waren er enkele juryleden die liever de eerder afgevallen Alix de modellenwedstrijd hadden zien winnen.

Zie ook:
- Alle BNTM-berichten
- Finale BNTM trekt 862 duizend kijkers
- Melissa Baas (18) wint Benelux’ Next Topmodel 2010

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Minder kijkers finale Benelux’ Next Topmodel dan in 2009

 1. Gerda

  Het is niet zo verwonderlijk dat er minder kijkers zijn. Het is toch een beetje nep. Rosalinde heeft van het gewonnen bedrag van 75.000,00 euro geen cent gezien en door de boekers wordt ze genegeerd.
  Ze werkt wel, maar is niet meer zo in de picture. Ze was trouwens wel aanwezig bij de finale, zat achter jurylid Marianne.

    /   Reply  / 
  1. Sara

   Klopt. Via via heb ik vernomen dat een medewerkster van Elite (aangenomen als kopieermeisje!)tijdens een telefoongesprek met Rosalinde de hoorn erop gooide zonder te groeten. Iets zinde deze “dame”van Elite waarschijnlijk niet. Het verschil tussen een beschaafd persoon en een onbeschoft sujet. Sindsdien (augustus 2010) heeft Rosalinde niets meer van Elite vernomen. En wat die prijs betreft: geen spie, geen cent. Dat kind is te netjes voor die stinkwereld. Alleen als je de hoer hebt gespeeld of in een afkickkliniek zit ben je interessant. Zum kotchen.

     /   Reply  / 
 2. Gerda

  Helemaal gelijk heb je Sara, geen cent noppes, nada

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>