Kleine modellen in America’s Next Top Model seizoen 13


Benelux’ Next Topmodel beleefde vorige week zijn finale, welke is gewonnen door Melissa Baas. RTL 5 blijft modellenjachten uitzenden op de maandagavond, vanavond wordt de draad opgepakt met America’s Next Top Model. Het dertiende seizoen alweer, waaraan dit keer louter meisjes met een kleinere lengte aan meedoen. Tyra Banks en haar team willen daarmee laten zien dat in principe iedereen kan dromen van een bestaan voor de camera en op de catwalk.

Een gewaagd experiment, omdat dit onder de standaardlengte in de mode-industrie is. Zo is de kleinste kandidate, de 18-jarige Sundai, slechts 1,60 meter. Met deze lengte zou ze normaal nooit op de catwalk worden toegelaten.

In de eerste aflevering is te zien hoe presentatrice en voormalig topmodel Tyra Banks 32 deelneemsters ontvangt. De meeste van hen moeten de show meteen al weer verlaten, waarna veertien kandidates met elkaar de strijd aangaan. Voordat het zo ver is, zullen ze zich eerst honderd procent moeten geven in de verschillende opdrachten.

De wanna be modellen worden zoals altijd beoordeeld door Tyra Banks, fotograaf Nigel Barker, runway coach J. Alexander en photo shoot director Jay Manuel. Paulina Porizkova is sinds dit seizoen niet meer als jurylid te zien. Natuurlijk krijgen de vaste juryleden weer versterking van enkele gasten, onder wie model Chanel Iman, actrice Lauren Conrad en realityster Kim Kardashian.

America’s Next Top Model, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Minder kijkers finale Benelux’ Next Topmodel dan in 2009
- Melissa Baas (18) wint Benelux’ Next Topmodel 2010
- Twaalfde seizoen America’s Next Top Model op RTL 5

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kleine modellen in America’s Next Top Model seizoen 13

 1. Edwin

  Al 13 seizoenen dit geneuzel. Hoeveel opdrachten zijn er wereledwijd op 13 zogenaamde topmodellen van werk te voorzien. Naast de modellen die ‘top’worden zonder het programma. En hoe noem je het topmodel uit 2010 dan in 2011? Wat een KUT-format.

    /   Reply  / 
 2. Joop

  Nou daar kun je er ook 8 van op de achterbank van je auto stoppem.

    /   Reply  / 
 3. Robbin

  Dit seizoen van ANTM is best aardig!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>