Meisjes Holland’s Next Topmodel poseren in molenwiek

RTL 5 begint aan het zevende seizoen Next Topmodel van eigen bodem, dit keer weer een volledig Nederlandse versie. Om de terugkeer van Holland’s Next Topmodel te benadrukken, is dit seizoen oer-Hollands gemaakt. En dat resulteert in spraakmakende doch belachelijke fotoshoots. Zo moeten de meisjes in aflevering 2 toestaan te worden vastgebonden aan een molenwiek, die vervolgens gaat draaien, om in de top te poseren voor de fotograaf. Ja, wie meedoet aan Holland’s Next Topmodel, krijgt een heel waarheidsgetrouw kijkje in de modellenwereld….

Holland’s Next Topmodel gaat van start met vijftien meiden die maar één droom hebben: doorbreken als model en schitteren in glossy’s en op de runway. Het duurt niet lang voor de deelneemsters merken dat de weg naar de finale lang en zwaar is. Samenleven met concurrenten in de Top Model Mansion blijkt een recept voor onderlinge irritaties. De traditionele makeover zorgt voor tranen van geluk en verdriet.

Stylist Fred van Leer is de nieuwe coach. Ook leren deelneemsters tips & tricks van onder meer Cecile Sinclair (winnares 2007), Yfke Sturm en Lonneke Engel; allen bekende Nederlandse topmodellen. Miss J, het opzienbarende jurylid uit America’s Next Top Model, komt speciaal naar Nederland om de meiden een hart onder de riem te steken.

Iedere aflevering worden de modellen beoordeeld door een jury bestaande uit Daphne Deckers, stylist Bastiaan van Schaik, catwalkcoach Mariana Verkerk en modefotograaf Paul Berends. Bijgestaan door een gastjurylid bepalen zij wekelijks wie van de deelneemsters het minst geschikt is en het strijdtoneel moet verlaten.

Bekijk de promo:

Holland’s Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Eerste foto meisjes Holland’s Next Topmodel 2011
- Fred van Leers nieuwe coach in Holland’s Next Topmodel
- RTL 5 maakt NL versie Tabatha’s Salon Takeover

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Meisjes Holland’s Next Topmodel poseren in molenwiek

 1. Willeke

  In een molen hangen? Brrr. zij liever dan ik!

    /   Reply  / 
 2. Bianca

  De fotoshoots worden steeds extremer in HNT. Gaat nergens meer over!

    /   Reply  / 
 3. Ans

  Volgens mij hebben de bedenkers van dit item een klap van de molenwiek gehad. Wie bedenkt er nou zoiets? Zou hij/zij het eerst uit geprobeerd hebben voor die modellen eraan gewaagd werden? Zal wel niet!

    /   Reply  / 
 4. bianca

  Schaam je HNTM!! Het is maar kleding. Hang die Bastiaan van Schaik maar een tijdje in de molen met windkracht 8

    /   Reply  / 
 5. Conny

  waar kan ik mijn man aan zo’n molen laten draaien; dit staat al jaren op zijn verlanglijstje..maar d’r is geen molenaar die dit wil doen.
  kan iemand mij hieraan helpen? is geen grap!
  wel zielig voor die meisjes van HNT…want hoe ver moet je gaan om een ander te overtuigen van je ambitie?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>