Daphne Deckers overweegt HNTM Plus Size

Denk je Holland’s Next Topmodel, dan denk je aan gedoe over de dunte van de kandidaten. Voor de leek zien de meisjes er meer dan prima uit, misschien zelfs aan de dunne kant. Maar voor de modellenwereld zit er al snel te veel centimeters omvang aan. Waar de jury dan een opmerking over plaatst, wat leidt tot verontwaardiging bij de kijker. Daphne Deckers is niet doof voor alle kritiek en overweegt nu om een keer een editie te maken met plus size modellen.

De presentatrice vertelt in Televizier: “Als jockey moet je klein en mager zijn, als basketballer moet je groot en extreem lang zijn en als model moet je lang en dun zijn. Als je dat niet van jezelf bent, begin er dan niet aan. Je hoeft niet doorzichtig dun te zijn om te kunnen slagen – kijk maar naar Lara Stone en Doutzen Kroes – maar als plus size-model kom je gewoon niet aan de bak. We zitten er al heel lang aan te denken om een keer een plus size-editie van HNTM te maken, maar dat vind ik ergens niet eerlijk.”

Ze vervolgt: “We zoeken een topmodel, Patricia van der Vliet is een topmodel geworden, van de bovenste laag. Dan kun je wel voor de publieke opinie plus size-modellen laten meedoen, maar wie houd je dan voor de gek als ze geen werk hebben? Toch denk ik er nog steeds over na, want de roep om HNTM Plus Size is heel sterk.”

Vanavond de tweede aflevering van dit seizoen met daarin de beroemde makeover. Dit keer is het Tamara die zwaar in de stress schiet als de schaar gaat in haar zorgvuldig lang gegroeide haar. En mogen de meisjes zich opmaken voor een even belachelijke als extreme opdracht: poseren terwijl je aan een ronddraaiende molenwiek hangt.

Holland’s Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Meisjes Holland’s Next Topmodel poseren in molenwiek
- Eerste foto meisjes Holland’s Next Topmodel 2011
- Fred van Leers nieuwe coach in Holland’s Next Topmodel

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Daphne Deckers overweegt HNTM Plus Size

 1. Koehoen

  Ze moeten een Hollands Next Male Model maken. Dat is grensverleggend en anders.

    /   Reply  / 
  1. Timo

   Precies, zelfs The CW, Bankable Prod. en Tara Banks willen er zelfs nog niet aan met ANTM. Al is er wel de eerste All-Stars editie van ANTM dit najaar. Al zullen mannen zich logischerwijs anders gedragen dan jonge vrouwen, maar ik denk dat het zeker een hit zal zijn.

     /   Reply  / 
 2. Jeroen

  Plus size? Normal size dus. Ik vindt de modellen van dit jaar lopende skeletten. BAH!

    /   Reply  / 
 3. Frank

  Voor de duidelijkheid, Patricia van der Vliet is nooit een top model geworden door HNTM. Anders had ze wel gewonnen? Ik vind het raar dat het programma hiermee nog steeds pronkt en zelfs haar foto heeft hangen in de nieuwe modelmansion van dit seizoen?

    /   Reply  / 
 4. Willeke

  Vind je het gek dat Patricia niet gewonne heeft. Ze was ziek geworden en deed nog wel mee in de finale maar pas later. Daardoor heeft ze te weinig stemmen gekregen. Maar ze heeft wel gewerkt in New York onder andere.. Dus een topmodel is ze zeker te weten, ze heeft ook gewoon modeshows gelopen. Dus hoe jij aan die onzin komt dat ze geen topmodel is want dat is ze wel degelijk.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>