Meisjes Holland’s Next Topmodel verrast door Miss J

Overal ter wereld worden Next Topmodel-series gemaakt, maar voor slechts enkele landen is wat hulp uit Amerika weggelegd. De bedenkers van het tv-programma zijn erg te spreken over de Nederlandse versies en gebruiken deze ook als voorbeeld voor landen waar Next Topmodel wordt opgestart. Niet verwonderlijk dus dat er zo nu en dan ook een wederdienst plaatsvindt, zoals vanavond. Dan zal Jay Alexander – beter bekend als jurylid Miss J – een bezoekje brengen aan de modelmansion van Holland’s Next Topmodel.

“De lichtelijk hysterische catwalkcoach uit America’s Next Top Model is speciaal naar Nederland gekomen om de meiden les te geven. Een super kans, die helaas maar voor twee van hen is weggelegd. Natuurlijk zorgt dit voor jaloezie bij de achterblijvers”, aldus RTL 5.

“Naast het onverwachte bezoek van Miss J is het ook tijd voor een beetje cultuur. Coach Fred van Leer neemt ‘zijn’ meiden mee naar het Rijksmuseum waar oude meesters hen inspireren voor een bijzondere fotoshoot.

Na hard werken is het tijd voor feest. Op een afterparty vermaken de modellen zich uitstekend, al gedragen twee van hen zich daarbij niet erg ladylike. Als de juryleden hen hierop aanspreken, blijkt dat niet iedereen tegen kritiek kan. De daarop volgende eliminatie verloopt dan ook verrassend.”

Holland’s Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Daphne Deckers overweegt HNTM Plus Size
- Meisjes Holland’s Next Topmodel poseren in molenwiek
- Eerste foto meisjes Holland’s Next Topmodel 2011
- Fred van Leers nieuwe coach in Holland’s Next Topmodel

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Meisjes Holland’s Next Topmodel verrast door Miss J

 1. tijn

  Heb net zitten kijken,,die 2 meiden die de op de fashionweek liepen deden het fantastisch, voor mij is nog steeds Mieke de topper(qua gezicht en houding) Die Nancy vind ik vreselijk,kan nog steeds niet begrijpen wat zij ertussen doet(vind r echt de lelijkste die ooit meegedaan heeft)

    /   Reply  / 
 2. Jolanda

  Ik heb net gekeken hoe Bastiaan van Schaik een uitbrander geeft aan het 16-jarige meisje Riguelle over haar gedrag bij de afterparty. Ik vind dat HNTM produktie zich moet schamen om een 16-jarige in te laten met alcohol, Daphne and crew zijn verantwoordelijk voor haar gedrag en dat zij in contact is gekomen met alcohol. Zij is minderjarig en uiteraard zal zij de champagne gaan drinken en waarschijnlijk te veel. Stop een 10-jarige in een kamer vol met snoep voor 3 uur en vertel erbij dat ze geen snoepjes mag eten. Kom op Daphne waar zit je verstand?? Jullie moeten je schamen en niet Riguelle !!!!

    /   Reply  / 
 3. Juize

  Als je 16 jaar bent ben je oud genoeg om je alcohol gedrag zelf in de hand te hebben, welke 16-jarige drinkt tegenwoordig geen alcohol? Als het helemaal mis zou gaan is het natuurlijk wel de verantwoordelijkheid van de crew, maar Riquelle was hooguit zwaar aangeschoten, normaal gesproken niks shocking aan… Wanneer je bij je potentiële werkgevers bent is dat natuurlijk wel anders.

  Maar of een werkgever Bastiaan van Schaik heeft opgebeld over Riguelle vraag ik me wel af. Daarnaast zijn er meer ongeloofwaardige dingen in dit programma. Die hele jury (behalve Marianne) is behoorlijk nep en fake, vooral Daphne en Bastiaan.

    /   Reply  / 
 4. Jolanda

  Ben ik niet met je eens, als je 16 bent, dan ben je minderjarig en heb je geen inzicht op wat je wel of niet aankan qua drinken. De verantwoordelijkheid ligt hier bij Daphne en het hele programma/productie. Riguelle hoeft zich nergens voor te schamen, ze doet wat 75% van alle meisjes op haar leeftijd doen en dat is explore. Die Sebastiaan, ik vind het een vreselijk vent, moet zich schamen om Riguelle verantwoordelijk te noemen. De verantwoording ligt bij de programma makers.

    /   Reply  / 
  1. tijn

   De verantwoording ligt natuurlijk bij Riquele zelf. Ze acht zich ook wijs en oud genoeg om met deze wedstrijd mee te doen. Helaas voor haar is haar ware aard naar boven gekomen en blijkt ze nog niet klaar te zijn voor dit wereldje! Gelukkig waren er ook verstandige meiden bij die de wedstrijd serieus nemen en geen alcohol nodig hebben. Ziet er ook niet uit een meid van 16 met alcohol, jammer had gedacht dat ze meer klasse had.

     /   Reply  / 
 5. Cynthia

  75% van haar leeftijdsgenoten (en meer) doen niet mee aan dit programma. Wil je topmodel worden, zul je alle verleidingen moeten kunnen weerstaan. Of je nou 16 bent, of 36. Kun je de verantwoordelijkheid aan. Dáár draait het om, volgens mij. Grenzen opzoeken moet je niet hier doen. Dat moet je lekker thuis in je eigen kroeg doen.
  Oh, en ik heb niet eens gezien wat er door Sebastiaan is gezegd, maar ik ben het nú al met hem eens. Eigen verantwoordelijkheid nemen. En verder niet zeiken. Wil je het anders? Moet je niet meedoen.

    /   Reply  / 
  1. SHIZZLE

   Totaal mee eens. Had ze maar niet mee moeten doen als ze geen verantwoordelijkheid heeft…

     /   Reply  / 
 6. Ingrid

  Eigenlijk is het een walgelijk programma, Bastiaan van Schaijk en die catwalkmadam menen zich nogal wat en dan die zwaar emotionele reactie van Daphne Deckers, wie kan er nou niet tegen kritiek… Ik geef die Jildis groot gelijk, bravo!

    /   Reply  / 
  1. SHIZZLE

   Die Jildis is gewoon dom en asociaal. Kom je midden in de wedstrijd erachter dat je eigenlijk geen model wilt zijn, terwijl er duizenden meisjes op haar plek hadden willen staan… :S

     /   Reply  / 
   1. Topmodel

    ach ja, Daphne doet net alsof het nooit eerder is voorgekomen dat iemand afhaakt. Daphne stelde zich aan, waarom mag je niet tijdens het begin van een carriere erachter komen dat het niets voor je is?

      /   Reply  / 
  2. Cathalijn de Lange

   De meisjes worden vreselijk intimiderend behandeld, onder het mom van “je moet kritiek kunnen verdragen”. Dit meisje had nog een beetje eigenwaarde over, en handelde daarnaar. Dat kon de jury niet waarderen, ze zoeken immers een niet zo goed voor zichzelf kunnen denkend meisje, wat ze goed kunnen kneden en wat ze naar believen kunnen beledigen om het ordinaire, sensationele “show”gehalte voor de kijkcijfers te kunnen verhogen. Waarbij in de Amerikaanse versie dit nog amusant en enigszins stijlvol gebeurd, wordt het hier vermaakt tot plat amusement. Dit vooral door die uiterst akelig zelfingenomen Bastiaan. Heeft deze man geen spiegel? Wie is deze man, dat hij denkt, zo onbeschoft en plat te mogen oordelen over het uiterlijk van anderen, met zelf zo een lelijke varkenskop en een lijf die je eerder bij een programma over overgewicht verwacht?
   Jammer dat deze keuze is gemaakt. Volgend seizoen meer oprechte professionaliteit, en stijlvoller! Veeeeel stijlvoller!!!!!!

     /   Reply  / 
 7. Willeke

  Ik vind het erg jammer dat Yfke Sturm het niet meer presenteert. Daphne is op zich ook wel leuk hoor, maar ben meer fan van Yfke.

  Heb weer zin in vnaaf!

    /   Reply  / 
 8. taran

  Wat een slechte mentaliteit hebben bepaalde meiden. Elkaar dissen, uitlachen, elkaar niet bijstaan. Elise en Tamara zijn top in het dissen. Alleen een Mooie buitenkant maar een straatmentaliteit. BAH.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>