Frederique van der Wal gastjurylid in HNTM

Na de heftige eliminatie van Holland’s Next Topmodel vorige week, waarin Jildis ervoor koos om op te stappen, is het tijd voor ontspanning. De overgebleven meisjes krijgen yogales van Johan Noorloos, die normaal de sterren van Nederland traint. Even keert de rust terug in het modelmansion, totdat kandidate Nancy onder vuur komt te liggen, meldt de persdienst van RTL. “De grote vraag is dit keer of ze ergens over heeft gelogen.” En welke gevolgen heeft dat bij de confrontatie met de jury, waar dit keer Frederique van der Wal plaatsneemt?

Een doorpas bij de couturier Addy van den Krommenacker, waarin de meiden enkele creaties mogen dragen, roept nieuwe spanningen op binnen de groep. Het beste model mag namelijk meelopen in een show van de modemeester en natuurlijk wil iedereen deze battle winnen.

De topmodel mansion krijgt een behoorlijke dosis testosteron te verduren als er mannelijk bezoek op de stoep staat. De verrassing is groot als een van deze heren later ook nog ergens anders opduikt. Tijdens een shoot voor het merk Bruno Banani moeten de meiden zich van hun meest verleidelijke kant laten zien en dat blijkt nog niet zo makkelijk.

Holland’s Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Meisjes Holland’s Next Topmodel verrast door Miss J
- Daphne Deckers overweegt HNTM Plus Size
- Meisjes Holland’s Next Topmodel poseren in molenwiek
- Eerste foto meisjes Holland’s Next Topmodel 2011
- Fred van Leers nieuwe coach in Holland’s Next Topmodel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Frederique van der Wal gastjurylid in HNTM

  1. jjjjjjj

    GAAP gaat dit over mode of over relletjes en bitchfights

    kansloos programma

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>