Meisjes Holland’s Next Topmodel op reis naar IJsland

Elk seizoen van Holland’s Next Topmodel kent een internationale trip voor de beste modellen-in-de-dop. Meestal voert dit naar een land waar een levendige fashionscene is, soms wordt een andere omgeving gekozen. Dit jaar mogen de laatste zeven meisjes het in elk geval opnemen tegen de schoonheid van de IJslandse meisjes. Want Daphne Deckers en haar gevolg zijn naar IJsland gevlogen. De meiden leren opnieuw dat een topmodel in alle omstandigheden moet kunnen werken, want tijdens de shoot moeten ze zowel de snijdende IJslandse kou als een flinke regenbui trotseren. Daarbij wordt het Riquelle al snel te veel.

In hoofdstad Reykavík moeten de meiden zelf hun weg vinden naar Eskimo, het grootste modellenbureau van IJsland, waar ze worden verwacht voor een go see. Tijdens het gesprek met het bureau blijkt dat enkele van de meiden veel moeite met de Engelse taal hebben. Daarnaast hebben ze een interview met het online magazine Nude en krijgen ze een doorpas bij het modehuis Spaks Mannsspjarir.

“Door de veeleisende opdrachten in combinatie met de bittere kou, lopen de spanningen binnen de groep hoog op”, previewt RTL. “Vooral Tamara en Riquelle botsen heftig en daardoor blijkt dat de twee zelfbenoemde topmodellen niet alleen qua skills aan elkaar zijn gewaagd.”

Holland’s Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Frederique van der Wal gastjurylid in HNTM
- Meisjes Holland’s Next Topmodel verrast door Miss J
- Daphne Deckers overweegt HNTM Plus Size
- Meisjes Holland’s Next Topmodel poseren in molenwiek
- Eerste foto meisjes Holland’s Next Topmodel 2011
- Fred van Leers nieuwe coach in Holland’s Next Topmodel

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Meisjes Holland’s Next Topmodel op reis naar IJsland

 1. Lia

  Ik heb vanavond weer eens zitten kijken, maar vind de Nederlandse versie echt helemaal niks. Daar waar de Amerikaanse jury de kritiek nog enigszins met humor verpakt en respectvol met de kandidaten omgaat, is de Nederlandse jury onsympathiek, soms op het intimiderende af. Wat een aanfluiting!

    /   Reply  / 
  1. Margreet

   Lia, hier ben ik het helemaal mee eens. Met name de dramatiek van Daphne wanneer zij 1 van de meiden ‘ terecht wijst’ is tenen krommend. Voor mij is de vraag naar boven gekomen of je over een werkelijke intelligentie en empathisch vermogen moet beschikken om zo’n programma te presenteren. Het woord kunnen laat ik bewust achterwege….

     /   Reply  / 
 2. vinn

  Het is dit seizoen ook wel pijnlijk duidelijk wie de beste 3 zijn vanaf het beging: Tamara, Elise en Riqelle al komt nu Michelle ook wel aardig in de buurt.
  Mieke en Tessa zijn volkomen kansloos

    /   Reply  / 
  1. Mary

   Wat mij ergert aan Tamara zij heeft een onsympathieke uitstraling en roddelt uitermate veel over de anderen zij maakt het liefst samen met Elise de anderen zwart.Als model is zij wel goed maar niet als persoon,overal waar je werkt werk je ook samen met een ander en probeert de ander wel te helpen ook als is het een wedstrijd.

     /   Reply  / 
  2. Lisanne

   Er is niet eens een Tessa… en hoezo Elise? Toen je dit schreef had Elise alleen nog slechte foto’s gemaakt, en Mieke had meerdere goeie foto’s gemaakt ookal is haar loopje niks..

     /   Reply  / 
 3. Cynneke

  Michelle heeft echt al prachtige foto’s gemaakt eer ze hier aan mee deed. En daarbij heeft ze een fijner karakter dan bijv. Tamara en Elise…. dus van mij mag ze in de finale komen.

  Ennuh Vinn, Tessa zal wel Nancy moeten zijn ;)

    /   Reply  / 
 4. Margreet

  Met verbazing zie ik hoe normaal het lijkt te zijn de “meiden” af te kransen en hoe meer je daaraan meedoet hoe beter je in de competitie ligt. Daarbuiten vind ik het idd een slap aftreksel van de Amerikaanse versie waarin Tyra Banks een werkelijke vertrouwensband heeft met de “meiden” in tegenstelling tot Daphne Deckers. Wellicht begrijpelijk het nivo Tyra – Daphne is ook een groot verschil. De rol van Bastiaan van Schaik is mij geheel onduidelijk. Ik heb hem nog niet echt op scherpzinnige en constructieve opmerkingen kunnen betrappen, maar het uitleven van zijn frustratie is altijd weer wonderwel aanwezig.

    /   Reply  / 
  1. Mary

   Helemaal mee eens,dat achterbakse gedoe en die jaloerse blikken vooral Tamara en Elise dat zijn twee achterbakse meiden.Daphne is niet op haar plaats zij straalt niets uit geen warmte,niets.Zij kan beter stukjes schrijven over opvoeding dan komt zij wel aardig over en humoristisch maar nu is het een giftig oud mens.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>