Paris Hilton duikt op in Holland’s Next Topmodel

In het lopende seizoen van Holland’s Next Topmodel zijn al heel wat (inter)nationaal bekende koppen opgedoken. Maar de laatst overgebleven meisjes kunnen zich vanavond opmaken voor een ontmoeting met een echt wereldberoemd fenomeen: Paris Hilton. De vijf kandidates zijn op het vliegtuig gezet van IJsland naar Ibiza en daar laat Paris zich de laatste tijd heel vaak zien, al dan niet door toedoen van vriendje Afrojack, de deejay die geregeld op het party-eiland draait.

Natuurlijk moet er ook worden gewerkt. Het portfolio voor Touché Models, het modellenbureau waar de winnares een contract krijgt, is nog niet compleet. De directeur van het modellenbureau houdt zelf een oogje in het zeil bij de fotoshoot op Ibiza. De catwalk staat dit keer op het strand waar de loopkunsten van de modellen worden bekeken door de aanwezige badgasten. Helaas lukt het niet alle meisjes om de aandacht van de zonaanbidders vast te houden.

Voor twee van de models to be wordt de Ibiza-trip extra spannend als ze tijdens een ballonvaart in de bomen terechtkomen. Maar die spanning valt in het niet bij de laatste eliminatie. Dat er één meisje naar huis gaat is zeker, maar betekent dit dat de overige vier modellen doorgaan naar de finale, net als vorig jaar? Of is er nog iemand die haar modellendroom moet opgeven?

Bekijk de promo:

Holland’s Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Holland’s Next Topmodel: Fred van Leer woest op model
- Meisjes Holland’s Next Topmodel op reis naar IJsland
- Frederique van der Wal gastjurylid in HNTM
- Meisjes Holland’s Next Topmodel verrast door Miss J
- Daphne Deckers overweegt HNTM Plus Size
- Meisjes Holland’s Next Topmodel poseren in molenwiek
- Eerste foto meisjes Holland’s Next Topmodel 2011
- Fred van Leers nieuwe coach in Holland’s Next Topmodel

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Paris Hilton duikt op in Holland’s Next Topmodel

 1. Tamara

  Hoop in ieder geval dat Michelle door is…Denk toch echt dat Nancy er vanavond eindelijk uit gaat.

    /   Reply  / 
 2. Willeke

  Nancy is er dus uit. Ik had haar langere haar mooier gevonden eigenlijk. Foto’s vond ik van Nancy het minste.

  En tja, Tamara en Elise had ik sowieso wel verwacht in de finale. Vind de foto’s van Michelle ook super zeg! Mij zal t benieuwen wie er wint.

    /   Reply  / 
 3. Rui de Castro

  I can’t read that ! HUGE #YES
  Rui

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>