Tamara Slijkhuis (19) wint Holland’s Next Topmodel

Nederland is een topmodel rijker. Tamara Slijkhuis (19) heeft gisteren de finale van Holland’s Next Topmodel (865 duizend kijkers) op haar naam geschreven. De jury mocht de punten verdelen maar hoefde daar niet heel lang over na te denken. Volgens hen steekt Tamara er met kop en schouders bovenuit, zelden was het zo snel duidelijk wie de modellenjacht van RTL 5 moest winnen. Tamara wint een geldprijs, een modellencontract en meteen een leuke campagne.

In totaal stonden er vier meisjes in de finale. Michelle en Riquelle vielen al snel af, Tamara bleef uiteindelijk over met Elise. Maar het was uiteindelijk de naam van Tamara die dus viel bij het bekendmaken van de winnaar.

Slijkhuis is de opvolger van de Nederlandse meisjes Melissa Baas en Rosalinde Kikstra, die Benelux’ Next Topmodel op hun naam schreven. Daarvoor wonnen Ananda Marchildon, Cecile Sinclair, Kim Feenstra en Sanne Nijhof Holland’s Next Topmodel. De RTL-show heeft meerdere succesverhalen voortgebracht; meisjes die het programma daadwerkelijk konden gebruiken als springplank naar een modellencarrière. Volgens de jury is dat nu dus zeker weggelegd voor Tamara.

Zie ook:
- Holland’s Next Topmodel: Elise, Michelle, Riquelle of Tamara
- Nadere kennismaking met finalistes HNTM 2011
- Paris Hilton duikt op in Holland’s Next Topmodel
- Holland’s Next Topmodel: Fred van Leer woest op model
- Meisjes Holland’s Next Topmodel op reis naar IJsland

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Tamara Slijkhuis (19) wint Holland’s Next Topmodel

 1. Lia

  Ik denk dat Tamara de verdiende winnares is, omdat ze simpelweg de beste foto’s maakte en constant presteerde, al was ze bij lange na niet de sympathiekste. Om die reden denk ik ook wel dat ze niet gewonnen zou hebben als het publiek de uitslag had mogen bepalen, simpelweg omdat ze nou niet direct de gunfactor zou hebben. Maar gelukkig hebben ze besloten het publiek deze keer niet mee te laten stemmen.

  Verbaasde me alleen dat Michelle als 4e eindigde.

    /   Reply  / 
  1. Mary

   Als je de tv opnames van Michelle ziet is zij niet mooi als zij lacht.Lelijk tandvlees en modellen moeten toch vaak lachend op de foto’s staan.Wel vind ik dat Tamara geen mooie uitstraling heeft op tv en het is gewoon geen 19 jarig meisje maar een ouwelijk type model.Zij kan ook makkelijk doorgaan voor iemand van 25 a 26 jaar.

     /   Reply  / 
   1. Annika

    Ik vind het persoonlijk een erg leuk gezicht als je wat tandvlees ziet als iemand lacht. Michelle is zo vreselijk mooi, dat juist zo’n kleine imperfectie het plaatje helemaal afmaakt. Dat maakte haar juist zo menselijk in plaats van alleen maar mooi.

      /   Reply  / 
 2. Annika

  Ik vind haar veel te mager..
  Een model mag in mijn ogen niet winnen als ze zo uitgemergeld is. Toen ze op die idioot moeilijke schoenen rondliep tijdens de finale leek het wel of ze geiten/bokkenpootjes had. Van die dunne staakjes. Bovendien vond ik haar een heel erg onsymphatieke trek op haar gezicht hebben. Volgens mij paste die uitdrukking ook wel bij haar karakter. Mijn keuze was Michelle of anders Elise.

    /   Reply  / 
 3. vinnq

  Ik hoopte echt op Elise, en het was echt bullshit dat ze kijken naar de hele rit, Elise presteerde het best bij de finale en is het meest gegroeid. Zij is dus op dat moment het beste model! kan Tamara mischien de afgelopen weken beter hebben gepresteerd, Elise is inmiddels beter geworden dus had moeten winnen! Hou dan geen finale als die dag toch niet telt!

    /   Reply  / 
 4. Jetske

  Deze winnares is weer helemaal niks! Michelle heeft de lngte niet, anders had zij Tamara makkelijk overtroffen. Tamara vind ik echt geen model!

    /   Reply  / 
 5. janine

  Tamara echt een tegenvaller! Dat lange hoofd en die wenkbrauwen. Nee niet mijn keuze, evenals de verschrikkelijke liveshow en een nog verschrikkelijkere Daphne!

    /   Reply  / 
 6. $ Dollar Bill $

  Ik volg de Amerikaanse versie nu. En de Nederlandse versie is zo simpel en amateuristisch in vergelijking.

    /   Reply  / 
 7. lizet

  heel apart dat deze dame met bezeten blik in haar ogen 1e is geworden,bij een travestietencontest had ze het leuk gedaan misschien…Wat een afgang voor nederland als dit alles is wat we in huis hebben,echt heel heel sneu!!

    /   Reply  / 
  1. Mary

   Ik heb zo het idee dat dit meisje een eetstoornis heeft de laatste weken is het een bonenstaak geworden,vandaar haar valse opmerkingen over anderen.Haar uitstraling is mannelijk en zij heeft een rare blik in haar ogen je krijgt een aversie tegen haar.

     /   Reply  / 
  2. Tamara

   Ja haha daarom hadden ze de show ook met travestieten opgevuld..kwam ze toch nog een beetje vrouwelijk over..

     /   Reply  / 
 8. Mary

  Heel goed gezien.

    /   Reply  / 
  1. nicky

   tis net een kerel die tamara… egt een lelijk wijf

     /   Reply  / 
 9. mini

  Ze was wel echt goed,maar had t haar niet gegund.Zij en Elise vond ik echt gemene meiden in het programma en Riquelle was ook apart.
  Het meest had ik het Michelle gegunt.Wat een leuke meid.

    /   Reply  / 
 10. Willeke

  Wat ergerde ik me aan die kerel die steeds die openingsact deed zeg.. Gadverdamme. Laten ze volgend jaar een leukere act doen!

  Had trouwens niet verweacht dat Michelle als 4e eindigde! Had haar als 2e verwacht.. :(

    /   Reply  / 
 11. mini

  idd,ik vond dat ook echt heel vreemd dat michelle 4e werd.

    /   Reply  / 
 12. Michelle

  Ik denk dat Michelle 4e is geworden omdat ze al internationaal bekend is. Het nadeel is dat zij de lengte niet mee heeft. Dit betekent dat buiten haar lengte, Michelle alles in huis heeft om topmodel te worden. Ze kan denk ik niet verder meer groeien maar heeft meer bereikt dan menigt model in Nederland. Vandaar dat ze geen potentie meer heeft om te groeien in de modellenwereld alhoewel ik haar ook graag op de eerste plek had gezien!!!
  Ach Tamara zal niet eens zover komen als Michelle nu al heeft bereikt ;) Michelle is the Bomb!!!

    /   Reply  / 
 13. Katie

  De acte had dezelfde sfeer als de winnaar. SLECHT!! Hoe raarder hoe beter!

    /   Reply  / 
 14. mini

  ja,ik denk dat je daar wel gelijk in hebt dat michelle al internationaal is.jammer van haar lengte idd,maar ze is wel echt goed.wat had ik het haar graag gegunt.ag,michelle heeft dit ook helemaal niet nodig om winnaar te zijn.zij schopt het toch wel ver.
  en eigenlijk wil je niet eens bij zoiets horen,als je alleen de precentatrice ziet dan kots je al.jeej wat slecht en wat gemeen zijn ze die juryleden,vooral hoe daphne tegen yildis deed.bah.trieste mensen al die juryleden van hntm.

    /   Reply  / 
 15. Lisanne

  Riquelle had het meest een modellen gezicht, veel meer bijzonder dan Tamara. Tamara heeft het wel verdiend. Ik vond dat Elise er al eerder uit moest liggen, zij zat telkens in de bottom met haar foto’s, en ik vond dat Nancy verdiende om in de finale te staan in plaats van Elise. Ik vind Michelle niet echt bijzonder of zo. Het mooiste meisje uit de serie vond ik Mieke, ik denk dat zij nog wel kan groeien met haar loopje want het werd al beter.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>