RTL zet nieuwe modellenwedstrijd in de markt: The Face

Met Holland’s Next Topmodel doet RTL 5 altijd goede zaken, maar het is te veel van het goede om twee reeksen in één tv-seizoen uit te zenden. Dus is de zender op zoek gegaan naar een variant en dat is gevonden in The Face, dat wordt geproduceerd door Talpa. In The Face zijn het niet beginnende modellen die met elkaar de strijd aan gaan, maar meiden èn jongens die al wat ervaring hebben als model. “The Face is voor hen dé manier om internationaal door te breken en de absolute wereldtop te bereiken”, meent RTL.

De lat ligt hoog voor hen, want alle opdrachten zijn echt. Zij gaan naar serieuze castings, lopen bestaande catwalk shows en poseren tijdens echte fotoshoots. De modellen worden daarbij intensief begeleid door vier coaches uit de fashion scene.

Wie de coaches zijn is nog niet bekend, net zo min als de presentatie. Ik mag hopen dat Fred van Leer en Bastiaan van Schaik in elk geval worden benaderd, zij verstaan hun rol in Next Topmodel uitmuntend.

The Face is in het voorjaar van 2012 te zien op RTL 5.

Zie ook:
- Tamara Slijkhuis (19) wint Holland’s Next Topmodel
- Holland’s Next Topmodel: Fred van Leer woest op model

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “RTL zet nieuwe modellenwedstrijd in de markt: The Face

 1. Willeke

  Ben benieuwd! Hoop dat Daphne nu NIET de presentatie op zich neemt.. Maar dat zal wel.

    /   Reply  / 
 2. joris

  ik hoop dat lieke van lexmond dit gaat goed!
  overigens, wel leuk, eindelijk ook mannen erbij :)
  dan kijk ik zeker haha

    /   Reply  / 
 3. Sidney

  Ja, eindelijk zien ze in dat er ook nog mannelijke modellen zijn die door willen breken!

    /   Reply  / 
 4. Julian

  Goh Talpa, leuk he dit programma. Maar verder niets meer van je laten horen als je programma ideeen verstuurd.
  Gewoon exact hetzelfde

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>