RTL 5 met All Stars-reeks America’s Next Top Model

Hoe houd je een formule na 16 seizoenen nog fris? Tyra Banks kiest er voor om haar America’s Next Top Model een impuls te geven door een seizoen te maken met de ‘all stars’ uit voorbije reeksen. Meisjes die het programma niet wisten te winnen, maar wel voor opmerkelijke reality zorgden. Of meisjes met potentie in het modellenvak, maar toentertijd nog niet rijp genoeg. RTL 5 begint vanavond aan deze reeks.

De vorige keer zagen deze 14 all stars een van hun concurrentes winnen, maar nu krijgen ze nogmaals de kans om de wedstrijd wél op hun naam te zetten. De meiden worden beoordeeld op hun modellenpotentie door Tyra Banks, Nigel Barker André Leon Talley. Ook is er elke week een wisselend gastjurylid.

In de eerste aflevering van dit seizoen komen de All Stars voor het eerst bij elkaar in hun mansion in Los Angeles. De meeste meiden zijn blij om elkaar te zien, maar dat geldt niet voor iedereen. Na hun eerste shoot is het tijd om voor het eerst de jury onder ogen te komen, die dit keer gezelschap heeft van rapper Nicki Minaj. In deze aflevering wordt al snel duidelijk dat de strijd is begonnen.

America’s Next Top Model, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Nieuwe gezichten in jury Holland’s Next Topmodel
- RTL 5 geeft makeover aan Holland’s Next Topmodel
- Anouk Smulders in beeld voor Holland’s Next Topmodel
- RTL 5 noodgedwongen pionier door veranderend kijkgedragGeen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>