Comeback gepimpt Holland’s Next Topmodel op RTL 5


Holland’s Next Topmodel is even niet op de buis geweest. Het laatste seizoen uit 2011 scoorde wat minder dan voorgaande editie, afgelopen seizoen wilde RTL 5 graag iets anders uitproberen in de vorm van Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde. Die one-trick-pony zit er op en dus is er weer ruimte voor de modellentalentenjacht. Wel zijn er wat dingen veranderd. Daphne Deckers heeft het presenteerstokje overgedragen aan Anouk Smulders, ook staat Holland’s Next Topmodel een uurtje later dan we gewend zijn in de schema’s.

RTL 5 wilde de modellen-in-spé leren dat het bestaan van een topmodel niet alleen maar uit glitter & glamour bestaat. Dit jaar dus geen model mansion waar alles voor de meiden wordt geregeld, maar een verblijfplaats waar ze zelf boodschappen moeten doen en koken.

Producent Endemol heeft natuurlijk gezorgd voor een aantal spraakmakende fotoshoots. We zullen niet precies verklappen wat, maar denk in het verlengde van de shoot over zo’n drijfbrug in het zwembad of hangend in een molenwiek.

De jury bestaat dit seizoen uit Glamour-hoofdredacteur Sabine Geurten, fotograaf Sharon Mor Yosef en een gastjurylid. Fred van Leer is er gezellig weer bij als coach.

Holland’s Next Topmodel, 21.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Nieuwe gezichten in jury Holland’s Next Topmodel
- RTL 5 geeft makeover aan Holland’s Next Topmodel
- Anouk Smulders in beeld voor Holland’s Next Topmodel
- RTL 5 noodgedwongen pionier door veranderend kijkgedrag2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Comeback gepimpt Holland’s Next Topmodel op RTL 5

  1. Willeke

    Ben benieuwd! Normaal kwam het idd om 20.30 maar nu komt eerst Barbie.. Daar zit ik niet op te wachten ;)

      /   Reply  / 
  2. Marjolein van den Berge

    Ik ben benieuwd of het meer mensen opvalt dat de fotograaf geen vrouwen een hand wil geven. Nu is dit programma al niet het morele voorbeeld ten top, kan dit er ook nog wel bij.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>