Finale HNTM: Anke, Bo, Daelorian of Nikki

Het zesde seizoen van Holland’s Next Topmodel (8 als je Benelux Next Topmodel ook meetelt) bereikt vanavond zijn ontknoping. In de live finale vanaf het Mediapark moet duidelijk worden welk van de vier overgebleven meisjes er met een modellencontract vandoorgaat. Anke, Bo, Daelorian en Nikki maken nog kans op een carrière op de catwalk. De finale wordt opgeluisterd met optredens van Krystl, De Kraaien, Bo Saris en Sharon Doorson.

De kansen van de meiden zijn voor een groot deel afhankelijk van hun catwalk skills. Een topmodel moet moeiteloos kleding kunnen showen op de runway en de finalisten dus ook. In verschillende runs tonen ze onder meer kleding van Dutch Fashion Award-winnaar Mattijs van Bergen en ontwerpen van het merk Marryme-JimmyPaul. Ook zijn ze te zien in spannende black lingerie van Bjorn van den Berg en van het label Pretty Wild-Lingerie van de Iranese Firouze Akhbari en dragen ze bruidskorsetten van Dennis Diem.

In de Jong Talent Run zijn de finalistes gekleed in designs van de eindexamenkandidaten van de Mode Academie én krijgen ze gezelschap van Tamara Slijkhuis, winnares van het vorige seizoen Holland’s Next Top Model. De final run tenslotte is in sprookjesachtige couture van de bekende Nederlandse ontwerper Edwin Oudshoorn.

De jury heeft uiteindelijk de bepalende stem, zij kiest welk meisje de hoofdprijs wint.

Holland’s Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Comeback gepimpt Holland’s Next Topmodel op RTL 5
- RTL 5 komt met I Can Make You a Supermodel

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Finale HNTM: Anke, Bo, Daelorian of Nikki

  1. judy

    Daelorian is het beste van deze 4

      /   Reply  / 
  2. Vinn

    Als maar niet de Anouk 2 van een Anke wint. De andere 3 zijn echt top, denk dat Bo win maar hoop Delorean

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>