Nikki Steigenga (18) wint Holland’s Next Topmodel

Nederland is een nieuw topmodel rijker. Althans, Nikki Steigenga krijgt een springplank in de modellenwereld dankzij het winnen van Holland’s Next Topmodel (492 duizend kijkers) gisteravond. In de laatste fase van de RTL 5-show versloeg ze Anke (#2) en Bo (#3).

Nikki is de opvolger van Tamara Slijkhuis, die de vorige editie uit 2011 op haar naam schreef. Nikki wint een modellencontract en een covershoot voor Glamour. RTL 5 werkt ondertussen aan een nieuw modellenprogramma: I Can Make You a Supermodel.

Zie ook:
- Finale HNTM: Anke, Bo, Daelorian of Nikki
- Comeback gepimpt Holland’s Next Topmodel op RTL 5
- RTL 5 komt met I Can Make You a Supermodel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>