May-Britt Mobach nieuw in jury Holland’s Next Topmodel

RTL doet alweer zaken met May-Britt Mobach. De lifestyledeskundige van RTL Boulevard had al haar eigen reality-serie op RTL 5 en dit najaar neemt ze zitting in de jury van Holland’s Next Topmodel. Ook fotograaf Dirk Kikstra versterkt het team, meldt RTL Boulevard. Anouk Smulders blijft aan als presentatrice, Fred van Leer is wederom coach. Holland’s Next Topmodel keert na de zomer terug op de buis.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>