Series van Jip en Janneke & Hoe Overleef Ik Mezelf in de maak

De jeugdzender [email protected] krijgt er twee puike kinderseries bij, meldt persbureau GPD. De NPS heeft een serie besteld van Jip en Janneke, de legendarische poppetjes bedacht door Annie M.G. Schmidt. Terwijl de Avro een dramaserie heeft besteld van Hoe Overleef Ik Mezelf, gebaseerd op het populaire boek van Francien Oomen.

Beide series vinden hun oorsprong in een boek. Het is niet voor het eerst dat papieren karakters de gang naar televisie of het witte doek vinden. Vrijwel alle boeken van Annie M.G. Schmidt zijn verfilmd terwijl Francien Oomen ook al in de bioscoop is vertoond.

Wanneer de series te zien zullen zijn, is nog niet bekend.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>