Niet-stemmers aan de tand gevoeld in Danny Zoekt Stemmers

In aanloop naar de tweedekamerverkiezingen komt ook Danny Ghosen met een tv-programma om niet-stemmers op de been te krijgen. En dat gebeurt met Danny Zoekt Stemmers, dagelijks te zien bij de NTR op NPO3.

Zo’n 25 procent van de kiesgerechtigde mensen in Nederland zal op 15 maart thuis blijven. Dat is al jaren zo en zal deze verkiezingen ook weer blijken, stelt de omroep. Danny gaat op zoek naar jonge mensen die niet stemmen. Zijn ze boos? Teleurgesteld? Lui? Of zit er meer achter het niet-stemmen? Om ze te overtuigen alsnog naar de stembus te gaan, stuurt Danny ze op een blind date met een politicus.

Danny Zoekt Stemmers, 22.15 uur, NTR (NPO3)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>