Einde HBO-serie Game of Thrones aangekondigd

Het einde van Game of Thrones is in zicht. Na het achtste seizoen houdt de HBO-serie op te bestaan. Volgens bedenkers David Benioff en D.B. Weiss zijn de verhalen op. Want als het aan HBO had gelegen, was Game of Thrones nog heel wat seizoenen doorgegaan. Toch is er hoop voor fans, want mogelijk komen er wel enkele spin-offs.

Het zevende seizoen Game of Thrones is pas volgend jaar te zien en bestaat uit zeven afleveringen. Naar verluidt bestaat het achtste en laatste seizoen uit zes afleveringen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>