Tweede seizoen omstreden Netflix-hit 13 Reasons Why

13-reasons-whyEr komt een tweede seizoen van 13 Reasons Why, maakt Netflix vandaag bekend. De on demand-zender is erg tevreden over de cijfers van de eerste reeks en gaat daarom door. 13 Reasons Why heeft veel kritiek te verduren gekregen; de serie brengt expliciet zelfmoord in beeld en zou daarom instabiele jongeren die ook gepest worden, op verkeerde ideeën kunnen brengen. 

 

Netflix heeft inmiddels een waarschuwing geplaatst bij 13 Reasons Why. De makers, waaronder zangeres Selena Gomez, verdedigen tegelijkertijd ook de aanpak. Met de serie willen ze jongeren die het moeilijk hebben juist aansporen om hulp te zoeken, en laten zien dat ze niet de enigen zijn die met psychische problemen worstelen.

De serie werd een grote hit, met name onder jongeren. Het tweede seizoen van de show zal, net als het eerste, bestaan uit dertien afleveringen en staat gepland om in 2018 te verschijnen op Netflix.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>