Nog één keer lachen met Frans van Dusschoten

Twee maanden terug overleed Frans van Dusschoten, vanavond brengt de Tros een hommage aan de stem achter Meneer de Uil en de aangever van André van Duin. Laatstgenoemde haalt met collega’s herinneringen op aan Van Dusschoten, waarin natuurlijk veel fragmenten voorkomen. De Tros wil dan ook niet een sober afscheid creëren, maar vooral een afscheid waarbij veel gelachen mag worden. Zodat we allemaal herinneren wat voor een podiumtalent Van Dusschoten is geweest.

André & Frans, 20.25 uur, Tros

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nog één keer lachen met Frans van Dusschoten

  1. Hans Donkers

    ik mis een groot comiek aan gever we krijgen niks meer van dat leuke typjes op de tv ik wens zijn vrouw en kinderen veel sterkte met het grote verlies zou iemand een foto naar mijn mail willen sturen waar andere van duin met frans op staat hartelijk dank daar voor groetjes en veel liefs hanske donkers uit schaijk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>