De Songfestival-man is niet meer

Willem van Beusekom is niet meer. De man die jarenlang het commentaar leverde voor het Songfestival, is een dag na de 51ste editie van het festival overleden. Van Beusekom is 59 jaar geworden.De commentator, die ook bekend was als radiomaker, was al enige tijd ernstig ziek. Van Beusekom begon zijn omroepcarrière in 1968 bij de KRO, waar hij panellid was in het tv-programma Disco-Duel van Herman Stok. Daarna ging hij werken voor de VARA, waar hij onder meer het populaire radioprogramma Popreconstructie en de LP Top 20 presenteerde.

Het is bijzonder dat Willem vlak na het Songfestival is overleden. Verschillende omroepen zullen vermoedelijk met een gewijzigde programmering komen voor vanavond.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>