Commerciëlen en publieken nemen uitgebreid afscheid Jos Brink

Eigenlijk hadden de tv-zenders hun najaarsprogrammering willen opstarten deze week, maar het overlijden van Jos Brink zorgde voor andere prioriteiten. Shownieuwsrubrieken en (lokale) journaals staan dagelijks stil bij zijn overleden en de condoleances die binnenstromen. Vandaag staan ze stuk voor stuk nog eenmaal stil bij de overleden tv-ster. De primetime programmering wordt er zelfs voor aangepast.

De NCRV en de Avro maken het programma Dag Jos, dat om 19.30 uur wordt uitgezonden op Nederland 1. Hierin zitten voornamelijk beelden van de uitvaart. Albert Verlinde maakt vervolgens om 20.30 uur voor RTL 4 het programma Dag Lieve Jos. Ook hierin beelden van de uitvaart, alsmede BN'ers die vertellen over hun herinneringen aan Jos. Herhalingen van Villa Felderhof en Dag Lieve Mensen zijn donderdagmiddag op Nederland 2 te zien.

Dag Jos, Nederland 1, 19.30 uur
Dag Lieve Jos, RTL 4, 20.30 uur

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Commerciëlen en publieken nemen uitgebreid afscheid Jos Brink

 1. ramon

  Beste Herman,

  Bedankt dat je na ruim 1 (!!!!!) week aandacht besteed aan Jos.
  Alleen jammer dat je niet eerder vermeld hebt dat ie overleden was. (zie mijn reactie elders op deze site)
  En niet eerder verteld hebt over de prachtige homage progamma wat vanmiddag herhaald. Ik heb deze zaterdag gezien. Alleen jammer voor de bloglezers die dit dus niet kunnen lezen.

  Groetjes,

  Ramon

  ps ik zou graag willen dat je reageert!

    /   Reply  / 
 2. ramon

  lezen moet zien zijn

    /   Reply  / 
 3. Herman

  @ Ramon: ik heb ook op je vorige bericht gereageerd. Ik was dit weekend op Lowlands en had daar geen gelegenheid om een mooi bericht te schrijven over het overlijden van Jos. Om dit maandagavond nog te doen, vond ik wat laat.

    /   Reply  / 
 4. roelof

  beste herman
  ik vind het een beetyje bullshit wat je nu zegt, jer zat op lowlands dus geen tijd.
  maar je plaatst wel een ochtend na jos z,n overlijden een berichtje over misleidend rtl8 nog niet de meoite waardom 8.58
  en over de afstandbediening weer herinrichten, dus datje geen tijd had, hoe kan je anders deze stukjes plaatsen?

    /   Reply  / 
 5. Herman

  @ Roelof: in het cms zit een prachtige kalenderfunctie. De berichten die hier wel verschenen, had ik de dagen voorafgaand aan Lowlands allemaal al ingetikt.

    /   Reply  / 
 6. roelof

  beste herman
  ik snap dat je in het cms een calenderfunctie hebt zitten en heb ik niks op tegen, maar bij z,n grootheid als jos brink kan je wel even naar je blog gaan en kort berichtje typen.
  en trouwens ik heb hier ook nergens gelezen dat jos brink ongeneeselijk ziek was terwijl ik van zappen.blog dat wel gewend ben, want jos was/is en grote showmaster en had het wel eerlijk tegenover hem gevonden om dat te vermelden.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>