Roef Ragas totaal onverwacht overleden

Dat was even schrikken bij het nieuws: op 42-jarige leeftijd is Roef Ragas overleden. De naam van de acteur doet misschien niet bij iedereen meteen een belletje rinkelen, maar het lijkt me dat iedereen Roef wel eens op tv heeft gezien. Zijn bekendste rol was die van Rinus de Gier in Grijpstra & De Gier, maar hij speelde ook talloze (bij)rollen in series als Baantjer, Spangen, Trauma 24/7, Unit 13, Pleidooi en Flodder. Ook acteerde hij in films als Pietje Bell, Breaking the Waves en De Enclave.

Roef kreeg bij het eten een hartstilstand die hem dus fataal is geworden. Hij laat twee kinderen en vrouw Susan Visser (Gooische Vrouwen, In de Vlaamsche Pot) na.

Het is nog onduidelijk of RTL zijn programmering vanavond aanpast door bijvoorbeeld een aflevering van Grijpstra & De Gier te herhalen. RTL Boulevard zal in elk geval uitgebreid stilstaan bij het onverwachte overlijden van Roef Ragas.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Roef Ragas totaal onverwacht overleden

 1. Valpa

  Woow.. zo jong, verschrikkelijk! Heel veel sterkte voor de nabestaanden hoor.

    /   Reply  / 
 2. bjorn

  nee niet hij he

    /   Reply  / 
 3. Nicole

  Ik heb eigenlijk nog nooit van die man gehoord, alleen zijn achternaam is bekend bij me. Heb al die series waarin hij speelde ook nog nooit gezien..

  Maar ik vind het wel erg vervelend dat er weer een jong iemand overleden is.
  Sterkte aan de familie en andere nabestaanden!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>