Televisielegende Martin Brozius overleden

Martin Brozius is niet meer. De televisiemaker is gisteren op 67-jarige leeftijd overleden. Brozius geniet vooral bekendheid in de jaren ’70 en ’80 met programma’s als Kunt U Mij de Weg Naar Hamelen Vertellen en Ren Je Rot. Door een conflict met de belastingdienst moest hij eind jaren tachtig enkele huizen verkopen. De laatste jaren leefde hij berooid in een arbeiderswoning in de Amsterdamse Schinkelbuurt.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>