Martin Bril verliest strijd tegen kanker

Dat is even schrikken als je de rss-reader leest voor het slapen gaan. Martin Bril overleden. De columnist, geregeld tafelgast in De Wereld Draait Door, is woensdag 22 april overleden aan de gevolgen van darmkanker. Martin is maar 49 jaar oud geworden.

Nee, ik kon me niet altijd vinden in de zienswijzen van Bril, zoals hij deze ventileerde in zijn columns of in De Wereld Draait Door. Maar hij kon wel heel smakelijk vertellen, waardoor het toch plezierig was naar hem te kijken.

Aan Martin Bril hebben we verder de Net 5-serie Evelien te danken. Het is zijn feuilleton Evelien dat de basis was voor deze serie met Kim van Kooten, welke meerdere seizoenen heeft gelopen.

We wisten allemaal dat Martin ziek was. En dat hij niet de meest gezonde levensstijl er op na heeft gehouden. Maar zijn overleden komt toch onverwacht en hard binnen. Sterkte aan alle nabestaanden!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Martin Bril verliest strijd tegen kanker

 1. Tommy

  Ik vond het wel een goede tafelheer, zijn columns las ik helaas niet zo vaak.
  Schrok ook wel even toen ik gisteravond een bericht erover las.

  Keihard nieuws, sterkte voor de nabestaande.

    /   Reply  / 
 2. Tinus

  Een bijzonder mens is weg
  Hij beschreef het leven als geen ander

  Dank Martin

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>