Tros past programmering aan voor overlijden Ria Brieffies

Het overlijden van Ria Brieffies is de verschillende tv-zenders niet ontgaan. In de journaals overdag is er volop aandacht voor de overleden Dolly Dot, RTL Boulevard en SBS Shownieuws staan vanavond eveneens uitgebreid stil bij Ria. De Tros past zelfs zijn programmering aan. Vanavond is er een item in EénVandaag en Sterren.nl komt met een in memoriam. Op vrijdagavond wordt om 22.00 uur een registratie van het Dolly Dots-concert in Ahoy’ uitgezonden. Siska komt daardoor te vervallen.

Zie ook:
- Ria Brieffies verliest strijd tegen kanker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tros past programmering aan voor overlijden Ria Brieffies

  1. De GTST Club

    Helemaal terecht! Goed dat ze erbij stil, staan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>